Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

DHL Kargo Artık Getir Kargomu!

DHL Kargo Artık Getir Kargomu!
07 Ocak 2024 02:10

Merhaba,
12 Ekim'de Ankara/Türkiye den verilen bir kargo hala Almanya'daki adresine ulaşmadı. Kargoyu verirken 15 gün içinde ulaşacağı bilgisini vermişlerdi. Ancak hala ulaşmadı. Kargomun kaybolmasından çok endişe ediyorum.
30 Ekim'den beri hem PTT'nin hem DHL'nin sisteminde: Transfer sürecinde Germany (Yurt Dışı) Gönderi Gümrüğe Sevk Edildi bilgisi yer alıyor.
PTT info ya yazdım hala yazışmalar devam ediyor diyor. DHL'ye soruyorum kargo ülke sınırlarına girmiş beklemiş ancak siz almadınız bizde bu yüzden tekrar gönderdik diyor. Ama sistemde hiçbir hareket görünmüyor. PTT bende değil diyor DHL gönderdik diyor. DHL'ye tazminat talebinde bulundum en az 10 defa farklı kanallardan müşteri temsilcilerine ulaştım hepsi topu PTT'ye atıyor. Yani bu kadar kötü bir kargoculuk olmaz, kargom nerede, bu isin sonu nereye varacak, tazminatı kim ödeyecek? Resmen paramızla rezil oluyoruz.
Hayır gümrüğe takılacak bir kargo da değil tamamen kişisel kıyafetlerimiz var. Lütfen bu konuda kim yardımcı olur?
Teşekkürler.
Kargo Kodu:CP0570***75TR
PTT info yönetimden gelen son Cevap:Mesaj Doğal Süreciyle kapandı Sayın i****** g****** yapmış olduğunuz PTT merkezine bilgi verilecektir. Bilgilerinize.
İstanbul (Avrupa Yakası) -uluslararası posta işleme merkezi

Ferhat
Ferhat
13 Mart 2024 00:12

30 Ocak itibariyle DHL sisteminden kargo takip edilemiyor. Sadece uluslararası kargo kanallarından görünüyor. Bu nasıl bir kargo anlayışı?

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 01:58

Ödenmiş Kargom Gümrükte Tutuldu Mağdur Ediliyorum

23 Haziran 2025 13:19
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
13 Şubat 2024 15:13
Marzieh sonuçtan hiç memnun değil

PTT Kargo'da Kayıp Gönderi Ve Cevapsız Mağduriyet

Marzieh