Nurgül
25 Temmuz 2023 20:27

Antalya Migros Derimod mağazasından almış olduğum terlik ilk giyişimde ayağımın üstünün derisinin soyulmasına ve yara olmasına sebep oldu. Terliği başka bir ürünle değiştirmeyi talep ettiğimde mağaza tarafından incelemeye gönderildi. İnceleme sonucu 'üründe imalattan kaynaklı hata bulunamamıştır ve değişim onaylanmamıştır.' olarak mesajla tarafıma iletildi. Üründe herhangi bir imalat hatası olmadığının ben de farkındayım fakat terliğin derisi ayağıma yapışıp derisini soyuyor. Ayağım 37 numara, taraksız ve ince. Terliğin farklı bir giyme yöntemi var da ben mi beceremiyorum, giydim ve ayağımı vuruyor bunun bir çözümü olmalı değil mi? İade de talep etmiyorum. Başka bir modelle değişim talep ediyorum. Derimod sevdiğim bir markadır ama böyle bir sorunla karşılaşmak çok üzücü.

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
25 Temmuz 2025 22:49

Başak
01 Ekim 2023 14:37
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Süreli Kullanımda Ciddi Ayak Yaralanmasına Sebep Olan Terlik Ve İade Sorunu

Ayşenur
25 Ağustos 2025 23:33

Zehra
25 Haziran 2024 10:12
Derimod Hatalı Ürün Verdi
Sabire sonuçtan hiç memnun değil

Sabire
30 Ağustos 2024 23:23