Halil sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Sürekli Arıza, Çözümsüz Eşanjör Sorunu

05 Ağustos 2024 11:52

DemirDöküm kombiden koşarak kaçın.
3 yıl önce aldık, takıldığı anda sürekli su akıttı zar zor yenilettik. Sıfır olduğu için mecbur kaldılar.
Sonrasında eşanjör deden parçası 3 ayda bir tıkanıyor.
Banyo suyu ısıtmaz, az gelir, bir suru sorun.
Parça değişince 2 ay ancak gider.
Bu parça değiştirme hakkı yılda 1 kezmiş, garantisi olan cihaz.
Bir sürü para verir garantiyi uzatırsın servis gelir bakar eşanjör değişecek der.
Para ister hem de 5 bin tl.
Ve 3 ayda bir bunu tekrar eder.
Her yer böylemi bilmem.
Ama Kuşadası / Aydın bölgesi böyle.
Kesinlikle DemirDöküm kombiyi önermiyorum.

05 Ağustos 2024 11:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Ağustos 2024 12:05

Simdi buradaki servisten güncel fiyat aldım 4500 TL civarı dedi, bem 3,5 ayda bu parayı ödeyeceksem neden garanti var. Neden garantiyi uzatmak için ısrar ediliyor. Madem bu parça karşılanmıyorsa garantinin ne anlamı var. Bu bölgede bu kombiyi satarken bilmiyor musunuz bu bölgenin su kalitesini. Madem cihazınız uyumsuz niye 2 yıl 3 yıl 5 yıl garanti verip satıyorsunuz. Başta bu parça sürekli tıkanır bu bölgenin suyu kötü bizde her seferinde sizden 4,5 bin tl alırız desenize. Bu kadar kurumsal bir markaya böyle ucuz hesaplar hiç yakışmadı. İnternette muadili 500 TL olan bir parçaya 4500 TL istiyorsunuz. Hem de garantisi varken.

06 Ağustos 2024 22:19

Bugün yine arandım. Sağ olsunlar çok ilgililer. Ancak sorun çözümsüzdür. Ve şöyle bir sonuca vardık ki bütün suç bölgenin sularında. :) Yani bu kombileri alırken firmanın garanti var dediğine inanma. Bozulursa belediyeye dava açman gerekir, firmanın kombinin içindeki parçanın hiç suçu yok. Bunu bilin ona göre alın. Bu bilgilendirmeyi her platformda yapacağım. Herkes bilsin. Parayı kimse yoldan toplamıyor.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Hayal Kırıklığı: DemirDöküm Kombi

15 Nisan 2025 13:43
Koray sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 10:30

28 Kasım 2024 00:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 12:48

13 Mart 2025 10:42