Canan sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 22:41

19-03-2024 tarihinde Delonghi sayfasından Delonghi Magnifica Evo ECAM290.81.TB tam otomatik kahve makinesi satın aldım fakat aldığım günden bu yana sürekli sorun yaşıyorum. Sütlük kısmında sütü verirken sürekli püskürterek ve zorlanarak süt veriyor ve bu makine çok yeni iken bu sorunu yaşadım. Garanti kapsamında olduğu için servise götürdüm. Kendi imkanlarımla taksi tuttum, servis bana çok uzakta idi ve servisteki arkadaşlar sağ olsun ilgilendiler ama eminim ki onlar da sorunu pek anlayamadılar. Ancak ilgilendiler ve kireç temizliği yaptılar. Makine bir 15 gün normale döndü ama tekrardan kısa süre sonra aynı problemi vermeye başladı ve ben bu durumdan dolayı sütlü kahve kısımlarını kullanamıyorum. Çok yeni bir ürünün bir kere servise gitmesi ayrı üzücü. Tekrardan servise vermeyi kesinlikle kabul etmiyor ve düşünmüyorum. Yetkililer tarafından incelenip ürünün ya değişimini ya da para iadesini istiyorum. Gerekirse hakkımı sonuna kadar aramakta olup Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım eğer sizden olumlu bir dönüş alamazsam. Ben bu ürünü o aldığım tarihte başka sitelerden daha ucuza alabilmekte iken sırf Delonghi sayfasından daha güvenilir olur, sağlam gelir diye satın aldım. Ürün de sorun çıktı ve yorumlara baktığımda herkes bundan şikayetçi. Kronik bir arıza olduğunu düşünüyorum. Tarafıma en kısa zamanda dönüş yapılmasını istiyorum.

19 Eylül 2024 08:54 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

Serkan

Denemediyseniz cappuccino için süt haznesini tam değil de 1x ya getirdikten sonra tekrar deneyin belki düzelir.

Tanju

Bu ürünü alacaktım ama vazgeçtim

Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Makinesi Sorunları Çözülmüyor

09 Ocak 14:46

Kahve Makinesi Arızası Ve Servis Mağduriyeti

08 Ekim 02:44
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik
12 Ekim 23:00