Delonghi Resmen Aklımızla Dalga Geçiyorlar Artık!

19 Aralık 2024 08:581.332
1 Destek
18 Aralık 2024 20:51

Delonghi kahve makinemizi 3. Kez aynı sorundan servise gönderdik. Yine yapıldı deyip gönderdiler, güvenmeyip ana bayisine yolladık. Onlar da videoda görüldüğü üzere daha önce yaşadığımız sorun gibi parçayı oturtmadan göndermişler. Bir de dalga geçer gibi kargoda olmuştur en yakın servise götürün diyorlar. Yaktığımız benzinin, israf olan kahvenin haddi hesabı yok. İade veya değişim yapmamak için kırk takla atıyorlar. 6 ayda 4 kere servise giden makine ayıplı değilse hangi makine ayıplıdır acaba. İllallah ettik!

19 Aralık 2024 09:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. De'Longhi Müşteri Hizmetleri

19 Aralık 2024 20:29

Delonghi kahve makinamı su ve süt haznesinde sorun olduğu için 2 kez servise götürmeme rağmen yine bozuldu. Ürün para iadesi veya değişim talep ediyorum. Ürünü getirip götürürken yaktığımız benzine, boşa harcadığımız zamana ve kahveye yazık. Ürünün su dağıtım başlığını kaybettikleri için kireç temizleme esnasında işlemimiz yarıda kaldı, bir tane de kireç çözücü solüsyonumuz çöp olmuş oldu. Eğer bu ayıplı malın değişimini veya para iadesini yapmazlarsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım artık.

8 Ocak 2025 00:43

Defalarca servise götürdük, sonrasında Tüketici Mahkemesi'ne başvurduk. En son geldiğinde parçalar yine takılmamıştı, kahve içmeyi denedik, bu sefer de sütü kaynatmadan verdi. Ayıplı malın değiştirilmesi için gün sayıyoruz. Zaten mahkemede savunma da yapmamışlar. Umarım en kısa sürede sonuç alırız ve acilen marka değişikliği yaparız.

Tümünü Gör

Muhittin
Delonghi Magnifica Plus Ekran Kartı Ağrıması

DelonghiMagnifica Plus Ekran Kartı Ağrıması

Rabia
Delonghi Espresso Yaparken Hata Alıyorum!

Delonghi EspressoYaparken Hata Alıyorum!

Gülten

Öne ÇıkanKonular