Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Deichmann Müşterilerin Umursamayan Bir Marka

14 Haziran 2024 13:18

Tamamen hayal kırıklığı. Metromall Deichmann'dan Nike Air Force ayakkabı aldığımda yürürken ayakkabının altından ses geliyordu. Çalışan personeller birkaç kullanımdan sonra geçeceğini söylediler ama defalarca kullanmama rağmen ayakkabıdan hala ses geliyor. Üç defa incelemeye verdim, olumsuz dediler. Tüketici Mahkemesi'ne vermek istediğimi söyledim, olumsuz raporu istedim. Mail atacağız dediler, bir buçuk aydır olumsuz mail de atmıyorlar. Deichmann bugüne kadar gördüğüm en kötü firma, bu kadar da olmaz. Müşterileri umursamıyorlar. İnceleme heyeti gerçekten inceleme yapıyor mu? Video olarak atıyorum, ayakkabıdan ses geldiğini.

14 Haziran 2024 13:24 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Mesut
Mesut
18 Haziran 2024 05:36

Air Force yazmışım düzeltiyorum Air Max olacaktı Videoda bile ayakkabıdan ses geliyor görmüyor veya duymuyor musunuz bu ne rezalet resmen dalga geçiyorsunuz mağazaya 3 defa gittin diyorum ki red mektubunu istiyorum mail atacağız deyip atmıyorlar da müşterilerinize sanki ücretsiz ayakkabı dağıtmış gibi muamele yapıyorsunuz kesinlikle böyle bir hakkınız yok gördüğüm en ilgisiz ve acemi beceriksiz markasınız zaten az tercih edilmeniz bu sebepten sanırım markanın çalışanlarının artık müşterilere yardımcı olması gerekiyor incelme heyetinize boşuna ücret ödüyorsunuz sizden ayakkabı aldığıma çok pişmanım kesinlikle asla yardımcı olunmadı kimseye tavsiye etmiyorum umarım yakın zamanda bütün herkes bu ilgisizliğinizi duyar görür

Taha sonucu yetersiz buldu

"Teşekkürler"
Veysel sonuçtan çok memnun

01 Kasım 2023 09:22
"Teşekkürler"
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 15:33