Mustafa sonuçtan çok memnun

Daikin Klima Servisinde Randevu Krizi

26 Kasım 2024 01:34
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri Leyla hanıma teşekkürler. İlk başvuru sonrası aradı ve sürecin takipçisi olmuş sağ olsun.”

21 kasımda almışken iyisi olsun diye aldığımız Daikin klimanın servis hizmeti sıfır. Müşteri hizmetlerini birinci aramam da servisin bana randevu verdiği bilgisini söylediğinde ben şok. Galiba puan sistemi var ve geride kalmamak için yalandan randevu verildi işaretleniyor. Hadi geçtim notu aldılar arayacağız dediler. Bugün oldu. 25 Kasım hala arayan yok. İkinci kez aradım. Müşteri hizmetlerine beni arayan hala yok dedim. Bana ama size randevu verilmiş dendi tövbe tövbe. Ya dedim arayan yok bu zamana bir Sn. dedi. Biz ulaşalım bekletti beni kendide ulaşamadı. Sonra sizi acil notuyla iletiyorum dedi. Ben de ama siz de ulaşamıyorsunuz. Nereden bilecek acil olduğunu dedim :). Uzatmadım kapattık telefonu. Yeni fark ettim koskoca daikinin Şikayetvar da nasıl bu kadar kaydı var şaşırdım. Yarın da arayan olmazsa iade edeceğim

26 Kasım 2024 09:09 (Şikayetten 7 saat sonra)

28 Kasım 2024 19:38

26 Ağustos 2024 15:44
Daikin Klima Servis Problemi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 13:25
Daikin Klima Kurulum İçin 1 Buçuk Ay Sonrasında Gün Veriyor

Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor

24 Temmuz 2024 15:24
Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Mend Group Hizmet Kalitesizliği

17 Temmuz 2024 13:04
Daikin Mend Group Hizmet Kalitesizliği
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51