İsmail sonuçtan hiç memnun değil

D Smart Uydu Cihazını İade Almamak İçin Turlu Bahaneler Uyduruyor.

D Smart Uydu Cihazını İade Almamak İçin Turlu Bahaneler Uyduruyor.
16 Mayıs 2024 12:20

D Smart Pendik bayi urunu geri almıyor
16 sene müşterisi olduğum firma yaklaşık 7 senedir kullandığım uydu cihazını iade almıyor gerekçe orijinal hdım kablo olmadığı ve kumandanın iç kısmında çatlak olduğu gerekçe gösteriyor.
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bayimiz ne derse doğrudur diyorlar ve kablo için ek ücret talep ediyorlar.
Cihazı zamanında teslim etmezsem 850 TL ücret istiyorlar.
D Smart'ın bayileri her ilçede yok gitmesi ayrı dert ve ilgili değiller

17 Mayıs 2024 14:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba İsmail Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda bir kayıt oluşturdum ve ilgili birimimize ilettim. En kısa süre içerisinde sizlerle iletişime geçilecek, bilgi aktarımı yapılacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler.

17 Mayıs 2024 21:53

Henüz geri dönüş olmadı 7 günlük süre doluyor. D Smart almayı düşünenler aman tekrar düşün

19 Mayıs 2024 11:09

D Smart dan arandım Eksik ekipman olduğu için ücret talep edildi orijinal hdım kablosu olması gerekiyormuş bozuk kabloyu saklamamız gerektiğinden bahsettiler İade ettiğim ürünleri tekrar D Smart müşterilerine verecekler miş o yüzden orijinal olması gerekiyor zorla 200 TL talep ediyorlar

07 Ekim 2025 21:36

Başka bir bayiye sorunsuz teslim ettim Bayideki eleman bir kolini içine uydu alıcısını fırlattı attı diğer bayinin para kopartma yöntemi

22 Ekim 2025 17:12

Sevgili İsmail Bey, Abonelik iptaliniz yapılmış ve cihaz iade süreciniz başarılı kapatılmış. 22.10.2025 tarihinde sizinle iletişime geçmek istedik ancak görüşmek istemediğinizi belirterek çağrıyı sonlandırdınız. ,eniden D-Smart ailesinde görüşmek dileğiyle.

Gamze sonuçtan memnun

D-Smart İade D - Smart Bayisi

Yaşar
16 Aralık 2023 11:24
D-Smart İade D - Smart Bayisi
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Yaşar
21 Ocak 2025 18:29
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 19:39

D-Smart Kategorileri