Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

D&R İade Sürecinde Müşteri Desteği Eksikliği

15 Aralık 2024 10:59

D&R İade sürecinde sorun.
D&R dan almış olduğum plak ı iade etmek etti fakat firma hiç yardımcı olmadı. İade nedeni ise plağın büyük olması nedeniyle Pikap ımızın gücü döndüremiyor haliyle boşuna alışveriş yapmış olduk. Plağa herhangi bir şekilde zarar vs çizik yapmadık sadece kargoyu açtık baktık olmadı geriye kutusuna koyduk. D&R gibi kurumsal firmaların iade sürecinde daha yapıcı olması gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...

15 Aralık 2024 11:26 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

16 Aralık 2024 12:15

Sayın Muzaffer Habek, Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi aktarmak için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. İletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

16 Aralık 2024 12:28

Hiçbir şekilde yardımcı olmadınız.

17 Aralık 2024 11:47

Sayın yetkililer tüketiciye yardımcı olmadığınız için sizleri kınıyorum

Ertürk

Aynı durum bende de var Sony playstation5 dualsense aldım çizik çıktı. İade ettim aynı gün. 25 gün oldu hala iademi yapmadılar. D&R den düşünmeniz lazım 5-10 defa bir şeylerin siparişi için

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Almadığım Ürün Sisteminizde Teslim Edilmiş Görünüyor!

Umut
16 Haziran 15:57
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kırık Gelen Pikap İçin İade Kodu Verilmiyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

Burak