D Diamond Akasya AVM Şubesi Ve Müşteri Hizmetleri

12 Eylül 2024 00:348.149

Bu şikayetimde sizlere hem Diamond Akasya AVM şubesinin hem de müşteri hizmetleri çalışanlarının vermiş olduğu hizmetten bahsedeceğim.
30.08.2024 tarihinde Akasya AVM şubesine, pırlanta baget yüzüğümü düşürdüğümde oluşan yamukluk için hem de bakımını yaptırmak için götürdüm. Yüzüğümü benden teslim alan B** Hanım o an bizlere herhangi bir fark çıkacağından bahsetmedi. Nitekim yüzük satın alınırken ömür boyu garanti kapsamında olduğu, yüzüğü daraltma ve küçültme gibi durumlarda da aynı şekilde garanti kapsamında olduğu söylenerek satışı yapıldığı gibi.
04.09.2024 tarihinde B** Hanım beni arayarak yüzüğün tamiri için 100 $ talep ettiklerini söyledi. Gerekçesi ise yüzük yamulduğu için tamamen baştan üretileceğiymiş.
Ben bunu reddettim.
Konuyu müşteri hizmetlerine hem ben hem de eşim arayarak ayrı ayrı aktardık.

1. Ülkemizde dolar kazanmıyoruz ayrıca tl olarak ürün satın alıyoruz, sizler neye göre ve kime göre 100 dolar fiyat veriyorsunuz?
2. Müşteri hizmetlerine eşim bu konuyu aktardığında neden dolar olarak ücret talep edildiğine ve neye göre bu fiyat belirleniyor konusuna maalesef yanıt alamamış.
3. Ben müşteri hizmetlerine durumu aktardığımda önce ‘100 doların karşılığı 3400₺ yapıyor. Cüzi bir rakam. Dolar olarak ödemek zorunda değilsiniz tl ödeyebilirsiniz’ yanıtını aldım. Bunun üzerine ben de ‘Ben size 100 dolar ne kadar ediyor diye sormadım, neden dolar olarak fiyat verildiğini sordum’ dedim.
Cevabı ise ‘Evet, mağazamızın size dolar olarak fiyat vermesi yanlış. Çünkü ürünlerin satışını tl olarak yapıyoruz' denildi.
4. Yüzüğüm yaklaşık 5 gündür Akasya AVM mağazasındaki şubeye teslim edilmiş. Yüzüğümü teslim alan kişi beni arayıp yüzüğün geldiğini dahi haber vermedi. (Müşteri hizmetlerine ilettiğini söyledi ancak bizim mağazada olduğuna dair bir bilgimiz yok. Kaldı ki yüzüğü ben Akasya AVM şubesine teslim ettim, müşteri hizmetlerine değil.)

Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bıraktım ve sonra mağazadan aranarak yüzüğünüz burada, gelip alabilirsiniz denildi.

Yaşanılan mağduriyetin ne denli olduğunu, satışı yapılırken tam garanti kapsamında-sertifikanızla sorunsuz bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Denilerek ve hatta yalan beyan ile satış yapılarak bizleri yanıltabiliyorsunuz.
Şimdi ise yalnızca pırlanta yüzüğün parlatılması için bu garanti deniliyor.

Ne bu mağduriyeti giderebilecek bir müşteri hizmetleriniz, müdürlüğünüz var ne de sorduğumuz sorulara cevap dahi veremeyen mağaza yetkilileriniz.

30 Ekim 2024 13:57 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Yetkili, Telefon yoluyla görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, D.Diamond Misafir İlişkileri.

Lizay Pırlanta Sürekli Taşı Düşen Yüzük Ve Çözülmeyen Sorunlar!

1 Kasım 2025 21:522.753

2023 Ağustos ayında Samsun Lizay Pırlanta mağazasından aldığım tektaş baget yüzüğümde sürekli taş düşmesi sorunu yaşıyor...

Elmas Yüzüğün Taşları Sürekli Düşüyor Mağaza Çözüm Sunmuyor

11 Eylül 2025 11:382.201

Ocak 2025’te Diyarbakır Winstown AVM Lizay Pırlanta mağazasından aldığımız elmas yüzüğün bir taşı, yüzük günlük olarak k...

Değişim Hakkı Engellendi, Kaba Davranışla Karşılaştık

27 Mart 2025 02:438.352

Merhabalar, 11 Mart 2025 günü Akasya Blue Diamond mağazasından eşime hediye olarak taşlı alyans yüzük aldım. İlgili arka...

Değişim Hakkı Engellendi, Kaba Davranışla Karşılaştık

D Diamond Taşı Düşen D****** Marka Baget Pırlanta

19 Nisan 2024 18:575.976

D D****** K******* Kuyumculuk Ankara, Nuri Pamir Caddesi No: 4/C şubesinden pırlanta baget yüzük satın aldım. Satın aldı...

Öne ÇıkanKonular