Ömer sonuçtan çok memnun

Copa Eomix Gürültülü Çalışıyor

08 Nisan 2024 03:34
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Başta Esra Hanım olmak üzere firmaya ve servisine teşekkür ederim, çok ilgiliydiler aradılar sordular. Gayet kibar ve müşteri odaklı olduklarını gösterdikleri özen ile ispatladılar”

Copa markasının kombi reklamlarında 'sessiz bir kombidir' ifadesine inanarak Copa Eomix kombisini satın aldık. Ancak evimiz adeta yarış pistine dönüştü. Sürekli yüksek sesli araç geçiyor gibi yüksek bir gürültüyle çalışıyor, yaklaşık 60 DB civarında. Servis kombiyi kontrol etmeye geldiğinde 'Bu kombi çok sesli çalışıyor' dediğimizde, 'Böyle çalışıyor, bu kombilerin çalışma şekli bu' yanıtını aldık. Ancak yaptığımız araştırmalar sonucunda böyle olmadığını anladık. Servisten bir çözüm bulamayacağımız anlaşıldığı için müşteri hizmetlerinden yardım bekliyoruz.

08 Nisan 2024 03:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Nisan 2024 13:17

16 Nisan 2024 13:22

Mustafa sonuçtan çok memnun

Copa Eomix Kombi Çok Sesli Çalışıyor

17 Aralık 2023 21:44
"İlk defa müşteri memnuniyetini bu kadar önemseyen bir marka görüyorum, müşteri hizmetlerin temsilcisi sorunun çözümü noktasından sürekli arayıp ürünün değiştirilip değiştirilmediğinin takibini yaptı, Copa servisi ürünü yenisi ile değiştirdi, sorun önceki üründeymiş gerçekten çok sesiz bir kombi. Böyle bir satış sonrasız hizmet ağı organize ettiği için öncelikle Copa'ya, benden daha ilgili olan müşteri hizmetleri temsilcisine ve Copa Servisi'ne teşekkür ederim."
Aydın sonuçtan çok memnun

Aydın