Copa Eomix Kombi Çok Sesli Çalışıyor

17 Aralık 2023 21:442.783
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
İlk defa müşteri memnuniyetini bu kadar önemseyen bir marka görüyorum, müşteri hizmetlerin temsilcisi sorunun çözümü noktasından sürekli arayıp ürünün değiştirilip değiştirilmediğinin takibini yaptı, Copa servisi ürünü yenisi ile değiştirdi, sorun önceki üründeymiş gerçekten çok sesiz bir kombi. Böyle bir satış sonrasız hizmet ağı organize ettiği için öncelikle Copa'ya, benden daha ilgili olan müşteri hizmetleri temsilcisine ve Copa Servisi'ne teşekkür ederim.

Copa marka kombinin evinizde hiç ses çıkarmayacağına dair reklamlarına inanarak Copa Eomix kombi satın aldım. Ürünün 16.12.2023 tarihinde ilk çalıştırması gerçekleştirildi. 'Hiç ses çıkarmayan kombi' denilmesine rağmen, kombi 1 gündür 69-73 dB aralığında çalışıyor. Bu durum evin atmosferini tamamen bozdu ve evim adeta bir sanayi tesisine dönüştü. Bu kombinin neresi sessiz anlamış değilim.

17 Aralık 2023 21:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir.Yetkilimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle Türkiye'nin her yerinden Çağrı Merkezimiz kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Copa Satış Sonrası Hizmetler Birimi

28 Aralık 2023 10:34

28 Aralık 2023 10:43

Değerli Müşterimiz, Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. COPA ailesi olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyeti bizim için çok değerli ve önemlidir. Saygılarımızla, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Copa Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Copa Eomix Gürültülü Çalışıyor

8 Nisan 2024 03:344.228

"Başta Esra Hanım olmak üzere firmaya ve servisine teşekkür ederim, çok ilgiliydiler aradılar sordular. Gayet kibar ve müşteri odaklı olduklarını gösterdikleri özen ile ispatladılar"

Copa Kombi Arızası Sesli Çalışma

8 Ocak 2024 12:022.412

"Teşekkür ederim"

1 Yorum

Gürültülü Çalışan Kombi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

22 Şubat 2025 16:361.971

Copa eomix combi taktırdım. 13.02.2025 takıldığı günün akşamı çok sesli çalışmaya 14.02.2025 tarihinde servisi aradım hi...

Gürültülü Çalışan Kombi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Geceleri Yüksek Ses Çıkaran Kombi Nedeniyle Uykusuz Kalıyoruz

4 Ekim 2025 03:192.293

Copa Eomix model kombim Samsun/Bafra’daki evimde kurulu ve ilk günden beri gece çalışırken çok yüksek ses çıkarıyor. Kom...

Tümünü Gör
Copa Kombi 24 KW Arızası

Copa Kombi 24 KWArızası

Veysel
Copa Yan Tutucular Kırık

Copa YanTutucular Kırık

Serhan
Copa Bitmeyen Mağduriyetim Var!

Copa BitmeyenMağduriyetim Var!

Ömer
Copa Innova Petek Plastik Sorunu!

Copa Innova PetekPlastik Sorunu!

Aizada
Copa Ayıplı Kombi Sattı!

Copa Ayıplı KombiSattı!

Meral
Copa Ayıplı Arızalı Mal Satışı!

Copa AyıplıArızalı Mal Satışı!

Meral

Öne ÇıkanKonular