Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Fiyatlandırma Ve Kasti Uyanıklık: Lastik Bayisinde Yaşanan Sorun

03 Aralık 2024 15:06

Aracıma kış lastiği almak istedim. 02.12.2024 tarihinde İstanbul daki birçok lastik bayisini aradım ve aracıma uygun lastiği Bostancı Keskin oto da buldum ve telefon ile aradım. Lastik tanesinin fiyatının 8 bin tl olduğunu ve lastiğin mevcut olduğunu öğrendim. Ertesi gün 03.12.2024 de lastiği taktırmak üzere lastik bayisine gittim. Orada tekrar teyit ettim lastik tane fiyatı 8 bin TL+4 lastik mevcut+ çıkarma ve takma, balans ücreti hepsi dahil 4 lastik 32.000 TL şekilde satıcı ile tekrar teyit ettim ve lastiği takmaya başladılar. Bekledim bir süre lastiği taktılar ödemeye geçtiğimde kasa daki hanım ücretin 36.500 TL olduğunu söyledi. İlk konuştuğum satıcı ile kasadaki görevli birbirinden habersiz ve alakasız çalışanlar bunlar ve bence bilerek böyle yaparak fazla ücret alma derdindeler. Çok kötü ve yanlış bir davranış satış yöntemi bu. Ayıp ve kötü. Daha sonra ben uyardım ve ilk sorduğun fiyatın 8 bin tl olduğunu son anda ödemeye geçince neden fiyatın 4 lastik için 36.500 olduğunu sorunca;kasadaki görevli bir yanlışlık oldu dediler ve ödemeyi ilk başta konuştuğum gibi 4 lastik 32 bin şeklinde yaptım. Buradan ricam bu lastik bayisinin yaptığı kasti yanlış uyanıklık, ciddiyetsizlik için ciddi bir şekilde firma tarafından uyarılmaları... Continental ismine kötü bir iz ve nam bırakıyorlar.

04 Aralık 2024 14:32 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sayın Özgür T., Öncelikle iletmiş olduğunuz istenmeyen durumla ilgili üzüntülerimizi bildirmek isteriz. Yetkili satıcımıza gerekli bildirimlerde yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler ve güvenli sürüşler dileriz. Saygılarımızla Continental Müşteri Hizmetleri

Özgür
Özgür
04 Aralık 2024 14:42

Teşekkür ederim bilgilendirme için... Ben yaz lasitgimi de Continental aldım kış lasitigini almak için oraya gittim. Benim Continental a güvenim tam ve aracı kullanırken de lastiğin kalitesini hissediyorum. Böyle iyi güzel kaliteli bir lastiği satan kişilerin bu yaptıkları yanlış ve kötü... O yüzden size bildirmek istedim

Egemen
Egemen

Özgür Bey merhaba. Konu ile ilgilenen arkadaş benim. Yazdığınız yorumuda dikkatli bir şekilde inceledim. Kimse sizden söylenildiğinin üzerinde bir fiyat istemedi. Bilgisayar ekranında yapılan KDV düzeltmesinden ötürü, dükkanda ki yoğunluğu da varsaydığınızda gözden kaçmış. Sonrasında da düzeltildi. İtam ettiğiniz gibi kasti yapılan bir şey olmadı. Sizinde dinlemeden sormadan bu şekilde ithamlarda bulunmanız bizce ayıp. Giderken memnuniyetsizliğinizi belirtseydiniz konuyu burda da anlatırdım. Bundan sonraki alışverişlerinizde size kasti uyanıklık yapmayacak arkadaşlarla ilerletirseniz daha iyi olur. Size iyi günler.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Continental Yol Yardım Hizmeti: Beklentilerin Altında Kalan Bir Deneyim

16 Nisan 2025 15:23