28 Ağustos 2024 16:275.761

Kiracı olduğum evden son ayımın faturası 1.190,00 TL'den güvence bedeli düşürülerek 494,37 TL olarak sisteme yansıtılmış. Otomatik ödeme olarak ayarlandığı için zaten ödemeyi yaptık ve bu E-Devlet üzerinde de 'Ödendi' olarak gözüküyor ancak CK Akdeniz müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bunun ödenmesi gerektiğini söylüyorlar. İkinci konu olarak da son fatura tarihimden (08/07/2024) aboneliği kapatma tarihine (26/07/2024) kadar ki süreçte bir fatura çıkartılmış normal olarak ancak bu fatura ile ilgili CK Akdeniz'den bana bir bildirim veya arama gelmedi, sadece 1 hafta önce 0212 ile başlayan bir numaradan arama geldi. Onu da cevaplamadım, sonrasında bugün telefonuma CK Akdeniz'den tarafınıza fatura oluşturuldu diye bir bildirim geldi ve 4.126,16 TL'lik bir fatura oluşturulmuş dosya masrafları vs. Resmen saçmalık söz konusu, hiçbir bildirim yok, bir şey yok, işin sonuna gelince faizli masraflı faturayı önümüze veriyorlar. Sırf bu platforma değil, her platforma şikayette bulunacağım. Böyle bir saçmalık olamaz.

18 Aralık 2024 17:53

İşlem nasıl sonuçlandı acaba benze durum yaşıyorum şu anda

Tümünü Gör
Ck Enerji Akdeniz Elektrik Evimin İçinde Gibi Yanan Sokak Lambası

Ck Enerji AkdenizElektrik Evimin İçinde Gibi Yanan Sokak Lambası

Sevda
Ck Enerji Akdeniz Elektrik Elektrik Telleri, Ağaç Dalları Tehlike

Ck Enerji AkdenizElektrik Elektrik Telleri, Ağaç Dalları Tehlike

Ck Enerji Akdeniz Elektrik Sokak Lambası Sorunu!

Ck Enerji AkdenizElektrik Sokak Lambası Sorunu!

Murat
Ck Enerji Akdeniz Elektrik Voltaj Düşüklüğü Ve İlgisizlik!

Ck Enerji AkdenizElektrik Voltaj Düşüklüğü Ve İlgisizlik!

Fatmanur
Ck Enerji Akdeniz Elektrik'in Hiçbir Şekilde İşlem Yapmaması!

Ck Enerji AkdenizElektrik'in Hiçbir Şekilde İşlem Yapmaması!

Aliye