Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

CK Boğaziçi Elektrik Kurumunun Güvenlik Açığı

26 Ağustos 2023 21:53

CK Boğaziçi Elektrik kurumundan ve ev sahiplerinden şikayetçiyim. Yaklaşık 1 hafta önce ev sahibim evi sattığını telefonla arayarak bildirdi. Satın alan kişi de hemen evi boşaltmamı istedi. İnşaat işi yaptıklarını evi tadilat yaptırıp satacağını söyledi. Bizde karşılığında resmi belge istedik ve IBAN no istedik (Ağustos kira ödemesi yapmak için). Resmi hiçbir belge sunmadı IBAN vermedi ve ayrıca tehdit etti bizi. 21.08.2023 tarihinde CK Boğaziçi Elektrik kurumuna giderek bana ait olan elektrik aboneliğimi iptal ettirdi. Ertesi gün kuruma gidip yüz yüze evraklarımı sundum ve tekrar abonelik yapıldı.

Aynı zamanda ikamet adresimi sisteme tanımlandı. Tekrar böyle bir şey yaparlarsa ikamette olduğunuz görünür denildi. Savcılığa suç duyurusunda bulundum bütün aboneliklerime tedbir konuldu elimde resmi bütün belgelerimde var... Buna rağmen 25.08.2023 tarihinde tekrar aboneliğim fesih edildi. Telefonuma gelen SMS ile durumu öğrendim ve tekrar kurumu aradım bana aboneliğimin başkası tarafından feshedildiği söylendi. Kimin yaptığını sorduğumda ise kişisel bilgilerin verilemeyeceği söylendi.

Benim ikametimde temel ihtiyacım olan aboneliğimi bir başkası feshedebiliyor fakat kimin yaptığı söylenmiyor burada ciddi bir suç işlenmiştir. CK Boğaziçi Elektrik kurumuna karşı da bütün yasal haklarımı kullanacağım. Bu çok büyük bir güvenlik açığıdır. Hem maddi hem psikolojik şiddettir bu. Hem ev sahiplerim hem de kurum da görevini kötüye kullanan personelden ve buna fırsat veren bu kadar büyük bir kurumdan şikayetçiyim.

12 Eylül 2023 17:34 (Şikayetten 16 gün sonra)

Yanlış Abonelik İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Murat
26 Aralık 2024 13:48
Yanlış Abonelik İptali Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Kaçak Elektrik Kullanımı Sonrası Haksız Borçlandırma Sorunu

Furkan
24 Mart 17:24
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Ck Boğaziçi Elektrikte Abonelik Devri Alamıyorum

Recep
09 Aralık 2023 15:31
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
09 Ağustos 2023 21:20