Esra sonuçtan çok memnun

Civil Zararlı Plastikten Suluk

Civil Zararlı Plastikten Suluk
29 Temmuz 2024 23:17
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Civil mağaza yetkilisi Ali Bey ile görüşme sağlandı çok anlayışlı ve ilgili davranıldı kendisine buradan çok teşekkür ediyorum problemim çözüldü teşekkür ederim”

Merhabalar, bugün Keçiören Civil mağazasından bebeğime plastik su matarası aldım fakat numarasına bakamadım. Kapalıydı, çalışana sorduğumda denetlemeden geçtiğini ve sağlığa zararlı bir madde içermediğini söyledi. Ben de aldım. Eve geldim, yıkarken barkodu çıkardığımda plastiğin 7 numara olduğunu gördüm. Kasiyer arkadaş iade ve değişimin olmadığını söylemişti. Ben bu suluğu bebeğime nasıl kullanacağım, söyleyebilir misiniz? Bir bebek mağazasında bu denli zararlı bir ürün nasıl satılabilir? Eğer bir çözüm olmazsa faturam ile beraber Sağlık Bakanlığına şikayette bulunacağım. Ürünümün değişim ya da iadesini istiyorum.

30 Temmuz 2024 09:05 (Şikayetten 9 saat sonra)
Esra
Esra
30 Temmuz 2024 13:56

Cigdem sonuçtan çok memnun

01 Temmuz 2024 20:58
"Niğde mağaza müdürü Ersin bey beni arayarak, konuyla bizzat ilgilendi ve para iadesi yapıldı. Teşekkür ederim"
Civil Mağazacılık Zararlı Plastik Kullanılmış Çocuk Suluğu
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 07:13
Seda sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2025 09:05
"İlginiz için Teşekkürler"
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 16:57
Civil Mağazaları Kargocu Hatalarını Müşteriye Kitliyor