Ayşe sonuçtan memnun

12 Eylül 2024 18:22

Civil'den aldığım lisanslı suluk en zararlı plastikten üretilmiş.!
Eskişehir Civil mağazasından bebeğim için lisanslı kukuli resimli Civil üretimli suluk aldım. Evde yıkayacağım da suluğun 7 numaralı en zararlı plastik üretildiğini gördüm! Bebek ve çocuk ürünleri satan Civil mağazasında satılan ürünler sağlık üzerine gerekli mercilerden denetime girmeden mi satışa sunuluyor! Pamuklara sararak büyüttüğümüz bebek ve çocuklarımızın sağlığı bu kadar mı ucuz! Kim bilir kaç aile bu suluğu aldı da bebeklerine çocuklarına kullanıyor! Civil in sosyal medya üzerinde bir açıklama yapması ve bu sağlıksız ürünleri Türkiye'de ki tüm şubelerden kaldırılması için nereye şikayet edilecekse oralara şikayet edeceğim

22 Eylül 2024 18:40 (Şikayetten 10 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz hakkında Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetleri sisteminde CAS-60316-Q3R9W5 nolu kaydınız açılmıştır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler kaydınızın içerisine eklenmiştir. Saygılarımızla Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

Ayşe
Ayşe
29 Eylül 2024 18:19
civildeki-lisanli-suluk-bebek-ve-cocuk-sagligini-tehlikeye-atiyor-1.jpg

Neden toplatılmıyor illaki kamuoyuna yansıtmak lazım mağazalardaki stokları bitirecek kadar sattınız zaten...!

30 Eylül 2024 13:47

Esra sonuçtan çok memnun

Civil Zararlı Plastikten Suluk

29 Temmuz 2024 23:17
"Civil mağaza yetkilisi Ali Bey ile görüşme sağlandı çok anlayışlı ve ilgili davranıldı kendisine buradan çok teşekkür ediyorum problemim çözüldü teşekkür ederim"
Civil Zararlı Plastikten Suluk
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2025 18:14
Elif sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 13:27
"Ücret iadesi yapılıp ayıplı ürünü aynı gün raflardan incelenmek üzere kaldırdılar gerekli yerlere inceleme için bilgilendirmeler yapıldı ilgi alakaları iletişimleri çok güzeldi"

07 Mart 2024 15:07

29 Temmuz 2023 14:25