Yeni Araçta Yazılımsal Sorun Ve Servis Süreci

Yeni Araçta Yazılımsal Sorun Ve Servis Süreci
11 Aralık 2024 21:557.031

10.12.2024 tarihinde sıfır Citroen Berlingo aldım. Aracı teslim aldıktan 1 gün sonra, yanlış duymadınız, 20. km'de iken bütün panellerin görüntüsü gitti, elektrik kesilir gibi. Araç servise geldiğimde, bu araçlarda yazılımsal olarak böyle bir sorun olduğunu, kutup başının sökülüp takılmasıyla sorunun çözüleceğini söylediler. 2 kez denediler, olmadı. Yarın incelemeye alacaklar. Şimdiden yazıyorum, yaşayacağım herhangi bir mağduriyette bütün haklarımı arayacağımı beyan ediyorum. Sürecin uzaması durumunda şimdiden ikame aracın tarafıma tahsisini talep ediyorum.

Burcu
13 Aralık 2024 23:03

İnceleme devam ediyor halen sorun çözülemedi bugün ikame araç verildi gelişmeleri aktaracağım.

Burcu
17 Aralık 2024 12:33

16 aralıkta (dun) Citroen ABC Fransa'dan parça sipariş edildiğini 1 ay sonra geleceğini söyledi 24 saat bile binmediğim araç için hem bayiden hem Citroen merkezden değişim talebinde bulunmama rağmen talebim reddedildi hukuki sureci başlatıyorum bugünden itibaren

Yorumlar(17)

29 Mayıs 2025 19:18

Herkese selamlar. Mahkeme süreci başlatıp sonuç alan var mı acaba.

2 Şubat 2025 23:07

Son durum nedir. Antalya bayisi yazılım gelecek bekleyin falan diyor ama geçiştirmek için olabilir ne yapacağız bilemiyorum

29 Ocak 2025 00:48

Bizde de tüm arızaları veriyor sonra geri gidiyor şu anda böyle sizde de mi böyleydi. Nasıl bir yol izlenecek bilemiyorum

28 Ocak 2025 22:34

Merhaba son durum nedir

15 Ocak 2025 12:45

Merhaba, durum da değişiklik var mıdır? Yasal süreci başlattınız mı? Araç şu an serviste mi yoksa siz de mi?

1 Ocak 2025 19:52

İyi akşamlar ben de yeni aldım Berlingo arabanın ön farları bu yapıyor sizde böyle bir durum var mıdır nasıl bir çözüm aramalıyız

19 Aralık 2024 22:06

Aracı nereden aldınız ve hangi servis ile iletişime geçtiniz acaba? Hangi parçası değişecekmiş sorun neymiş?

19 Aralık 2024 14:41

Merhaba aynı sorun bize de denk geldi dün aracı servise götürdük bıraktık dönüş bekliyoruz sizde son durum nedir acaba?

Citroen Berlingo Aldım Pişman Oldum

26 Aralık 2023 15:2136.994

12.12.2023 tarihinde sıfır Citroen berlingo aldım. Aracı teslim aldıktan sonra 8 km de iken araba motor arıza lambası ya...

4 Yorum

Sıfır Araçta Garanti Dışı Bırakılma Sorunu

10 Şubat 2025 18:063.518

2024 model aldığım sıfır Citroen Berlingo aracımda far ve stop lambalarının yanmaması sebebiyle servise gittim. Yapılan ...

19 Kasım 2024 15:2111.740

2024 temmuz sonu aldığım sıfır berlingo araç ile 2 ayda üç defa yolda kaldım. Hatta komik olan, aracı servisten ikinci d...

1 Yorum

Tümünü Gör
Antalya Balabanlar Citroen Servisinden Şikayetçiyim!

AntalyaBalabanlar Citroen Servisinden Şikayetçiyim!

Murat
Citroen C3 Aircross Elektrikli 2025 Model Araç Gitmiyor!

Citroen C3Aircross Elektrikli 2025 Model Araç Gitmiyor!

Seyfullah
2023 Model Citroen C3 Aircross Araç Su Alıyor!

2023 ModelCitroen C3 Aircross Araç Su Alıyor!

Nusret
Citroen C5 Aircross Kapı Arasına Su Alıyor