Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
23 Ekim 2023 17:27

Geri Görüş Kamerası Arızası Citroen C4X!
16/08/2023 tarihinde Antoto Akdeniz Otomotiv a. Ş. Tarafından fatura edilen Citroen C4X 1.2 puretech 130 HP EAT8 (Benzin) Shine Bold 2023 Model araç 19/08/2023 tarihinde Liman Peugeot-Citroen Plaza bayinizden teslim alınmıştır.
Araç teslim alındıktan sonra 23/08/2023 ve 28/08/2023 tarihinde araca "sonradan eklenmeyen ve opsiyonel olmayan, aracın kendi donanım ve güvenlik özelliklerinde bulunan" Geri Görüş Kamerasında takılma olmuş ve ekran hiçbir şey göstermemiştir. Bu nedenle araç 2 defa servise götürmüştür. Serviste, güncelleme yapılmış ancak düzelme olmadığı belirtilmiştir. Aracım aynı arızayı tekrar vermiş (3. Defa) ve 14/10/2023 tarihinden bu yana servistedir.

Müşteri Hizmetleri, Servis Danışmanları, Teknik Birim ve kendi deyimleri ile En Üst Teknik Birim soruna çare bulamamışlardır. Sizin Deyiminizle "şanssızlık", Bende ki yarattığınız ismi "mağduriyet" tir.
Sanırım Citroen Lansman ve Reklamlarında yer alan C4X "sakinliğin gücü" ***
"sessizliğin gücü" olarak akıllarda yer edecek!

profile profile

Mert

Sıfır C4 Shine aracımı bayiden teslim alalı henüz 1 ay olmadı. Aynı problem bende de 2 defa 1 gün arayla meydana geldi. Servise geldim, yapacakları bir şey olmadığını, güncelleme beklendiğini söylediler. Üstteki yoruma bakılırsa en az Ağustos'tan beri güncelleme bekliyor bu konu. Aylardır çözülemeyen güncelleme konusu mu olur? Düpedüz problemli araçları satıyorlar bize. Hukuki yollarımı araştırıyorum.

Metehan

Merhaba, c4 aracımı iki gün önce teslim aldım aynı sorun biraz önce bende de oluştu. Sizdeki sorun devam ediyor mu? Çözüm servise gitmek mi?

Citroen C4 Kronik Arızalı 0 Araç Satışı

Mert
24 Kasım 2023 16:31
Citroen C4 Kronik Arızalı 0 Araç Satışı

Citroen C4x Eksik Donanım, Ekran Kararma, Şerit Takip Sorunu

Ali
21 Kasım 2023 11:34
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4X Gösterge Ekranı Ve Donanım Sorunu

Umut