Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mersa Otomotiv'de Usulsüz Satış Ve Ekstra Ücretler

09 Ekim 2024 20:39

Mersa Otomotiv'den bir araç almak için Güngören'deki satış bayisine gittim. Buradan Citroen Berlingo VP Shine Bold 1.5 Blue HDI 130 HP EAT8 2024 M6M0-mavi (Azur) bir araç beğenip satış danışmanı İ***** Ö*** ile görüşmelere başladım. Satış danışmanı bana; seramik kaplama 5000 TL, cam filmi 4000 TL olarak araca ekstra ücretli aksesuarlar satmak istediğini söyledi ve ben de kesinlikle ücretli hiçbir aksesuar satın almak istemediğimi belirttim ve kabul etmedim. Ancak İ***** Bey, bunları bana iznim ve onayım olmadan fatura edip Mersa Şirket adına paramı aldı. Satış müdürü E**** Bey'e başvurup mağduriyetimin giderilmesini talep etmeme rağmen, bunu yapmadığı gibi satış temsilcisinin yaptığını onayladığını söyledi.
1. Mersa Otomotiv'e ait bu kuruluştaki işlemler hukuksuz olarak ilerlemekte ve ön sipariş dahil imza istedikleri her şeyi iyi inceleyiniz. İnanılmaz usulsüzlükler yapılıyor.
2. İ***** Ö*** denen satış elemanı bana verdiği cevapta, 'Ben ekstra satış yapmadım ama aracınızın faturasına giydirdim.' diyerek fütursuzca bir dil ve saygısızca davranış sergilemiştir.
3. Ön sipariş imzalattığını söyleyip belgelerde oynama yaptığı sabittir. 'İsim başka imza başka.'
4. Ödeme sırasında Mersa Otomotiv'e yapılan resmi havale 750,000 TL, ayrıca Mersa pos cihazından yapılan ödemeyi de 553,000 TL olarak aldılar. Peşinat olarak da Mersa Otomotiv'de 10,000 TL aldılar. Yani toplamda 1,313,000 TL benden ödeme aldılar. Resmi yapılan tutar ise 1,290,000 TL. Açıktan alınan ve İ***** Ö*** denen satış elemanın 'faturaya giydirdim' dediği rakam dahil 32,000 TL usulsüz ödeme tarafımıza ödenmedi. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum ve mümkünse Mersa Otomotiv'de tüm evrakları iyice inceleyin ve asla imza atmayın. Ben Citroen Türkiye'ye ilk şikayetlerimi yaptım. Ayrıca maliye ve resmi kurumlara da başvurularımı yapacağım.

Sıfır Alınan Berlingo Van'da İlk Çalıştırmada Sürekli Metal Sürtme Sesi

Berkay