Esen sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Marka Araç Ve Arkas Gaziemir Bayiinin Yarattığı Mağduriyet

28 Eylül 2024 14:58

Citroen C4 modeli sıfır aracımızı satın almak için Gaziemir Arkas Otomotiv Bayiini tercih ettik. Bize 1 ya da 1.5 aydır mağazada teşhirde olduğunu beyan ettikleri sıfır aracı sattılar. Aracı teslim aldıktan 15 dakika sonra aracın tavanında 4-5 noktada boya hasarı olduğunu (taş vuruğuna benzer şekilde) tamamen tesadüfen fark ettik. Arkas Otomotiv ilgili uzmanlarınca (3, 4 farklı uzman) gelip aracı incelediler ve raporlarını "fabrikasyon boya hatası" şeklinde ifade ettiler. Boya hasarı, cilanın ya da verniğin altında olduğu için bunun üretim hatası olduğu ifade edildi. Bu hatanın onarımının ancak tavanın komple boyanması suretiyle giderilebileceği ifade edildi. Ve Citroen merkezden bize yapılan teklif aracın tavanının komple boyanması yönünde oldu. Biz de sıfır araç bedeli ödediğimizi ve bayinin bize kusursuz ürün satma sorumluluğunda olduğunu ileterek tekliflerini kabul etmedik. Üzerinden 10 gün geçti. Defalarca Citroen müşteri hizmetlerini aramama rağmen tarafıma dönüş sağlanmadı. Arkas Gaziemir bayinin bu hatayı fark etmemesinin mümkün olmadığını, bize kusurlu ürünü ayıbı gizleyerek sattıklarını düşünüyoruz. Ayrıca araca bayide Arkas'ın kendisi tarafından, 9500 TL ödeyerek boya koruma için seramik kaplama yaptırmıştım. Nasıl olur da bu kadar uzman bu hatayı fark etmez. Ayrıca Citroen merkezden bizi mağdur ettikleri için şikayetçiyiz. Muadilleriyle aynı parayı ödeyerek satın aldığım ürünün kusursuz olmasını beklemek, tüketici olarak hakkım. Bana ulaşılmadığı ve mağduriyetim giderilmediği takdirde yasal yollara başvuracağımı bildirir, son olarak bu mecrayı sesimi duyurmak için kullandığımı bildiririm.

profile profile
Esen
Esen
17 Aralık 2024 19:06

17.12.2024 tarihi itibariyle marka dönüş yaptı ve tavanda cilanın altında yer alan boya hasarının kullanıcı hatası olduğunu söyledi. Mail yoluyla kurumdan istediğim yazışmalar tarafına iletilmeyip, bilgi ve belge paylaşımı yapılmadı Eksper firmasına gidip aracın kaportasını incelettim. Fabrikasyon boya hatası olduğunu raporladılar. Hiçbir şekilde muhatap bulamadığım, üstelikte kullanıcı hatası gibi akıl almaz bir yanıtla dönüş yaptılar. Hakkımı mahkemede aracağım.

Simge
Simge

Bende 2024 Aralık çıkışlı sıfır aldığım aracı arkas bayisinde tüm parçalarımda mikron fazlalığı ve tutmaması tespit ettiğim halde zararına sattım aracımı asla değer kaybını kabul etmediler yazık bir daha asla kapısından geçmem citroenin sözde sıfır araba aldık başıma gelmeyen kalmadı satana kadar

Citroen Arkas Gaziemir Araç Teslim Sorunu

Tahsinhan
13 Eylül 2024 20:34
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4 Kaporta Hasarı

Sercan
24 Aralık 2023 18:44
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Vernik Atması: Citroen’den Değişim Ve Çözüm Bekliyorum

Hakan