Citroen Arkas Gaziemir Araç Teslim Sorunu

13 Eylül 2024 20:34

Arkas Gaziemir'den ağustosun ilk haftası kaporasını ödediğim ve ay sonuna aracı teslim ediver denerek Citroen c4 araç satın aldım. Faturası 2 eylülde kesilen aracın tesliminin hemen yapılacağı söylendi. Buna rağmen 13 Eylül itibariyle hala aracın teslimi yapılmadı. Bayii ile görüştüğümde aracınız İstanbul'da bizde haber bekliyoruz diyerek tarih bile veremiyorlar.

Bu süreçte şehir içi şehir dışı birçok işim olması sebebiyle inanılmaz bir mağduriyet yaşıyorum. Bilgi almak için uğraşırken başlarından savmak için müşteri hizmetleri numarasını atıp onlara baskı yapın diye geri dönüş alıyorum. Bu sürecin devamı konusunda dava açmak zorunda kalacağım.

16 Eylül 2024 00:54

Arkas Gaziemir'den ağustosun ilk haftası kaporasını ödediğim ve ay sonuna aracı teslim edeceğiz denerek Citroen c4 araç satın aldım. Faturası 2 eylülde kesilen aracın tesliminin hemen yapılacağı söylendi. Buna rağmen 15 Eylül itibariyle hala aracın teslimi yapılmadı. Bayii ile görüştüğümde aracınız İstanbul'da bizde haber bekliyoruz diyerek tarih bile veremiyorlar. Bu süreçte hem maddi hem manevi zarar görüyoruz. Aracı satın alırken bizimle ilgilenen yetkili M*** y*** aracın durumunu sorduğumuzda net dönüş alamıyoruz.

profile profile
24 Eylül 2024 15:00

18.09.2024 tarihinde aracı sorunsuz teslim aldım

Veysel
Veysel

Allah kolaylık versin. 20 gündür uyku uyuyamıyorum. 1 ay sonra teslim alabilirsen iyi. Senden 25 gün önce faturam kesildi. Gebze'deyim hala teslim alamadım. Citroen merkezi ararsın onlarda şallar durur. Cevap dahi vermezler... CİMER dönüyor ama. Önce BDDK ya yazdım Sonra CİMER'den Ticaret Bakanlığı'nın ekledim. Bu da yanlış oldu. Şimdi Maliye Bakanlığına yazdım. Eli kulağında yarın cevap gelir. Çünkü usulsüzlükte var. Zam geldikten sonra fatura kesildi eminim seninkide öyledir. Tüm araç parasını ödeyeli 1 ay oldu. 2 ay önce de kaporasını vermiştim.

Volkan
18 Aralık 2024 14:57
Esen sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Marka Araç Ve Arkas Gaziemir Bayiinin Yarattığı Mağduriyet

28 Eylül 2024 14:58