Hakan sonuçtan çok memnun

Citroen C4x Fren Disk Arızası

23 Eylül 2024 18:29
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Değişimin garanti kapsamında yapılacağını ilettiler. Bu süreçte bana yardımcı olan Citroen personeli Nazlı hanıma çok teşekkür ederim.”

15.03.2024 tarihinde satın aldığım 2024 model Citroen C4x aracım 5. Ayında ortalama 3bin kilometrede iken sürüş esnasında fren yaptığımda ön tarafında titreme olması şikayeti ile 08.08.2024 tarihinde Eyüpsultan Mar Oto dan randevu aldım. Aracımı inceleyip teste soktuklarını ve araçta hiçbir sıkıntı olmadığını, oluşan titremenin frene bastığımda ABS nin devreye girdiğini bu sebepten titremenin oluşabileceğini söylediler. Kısa süre sonra şehir dışına çıktım ve titremenin dahada arttığını fark etmem üzerine bu kez Bayrampaşa Çetaş servisinden 23.09.2024 tarihine randevu aldım. Aracı kontrol ettiklerinde ön disklerde salgı olduğunu ön disk ve balatanın değişmesi gerektiğini söylediler. Bununda garanti kapsamında olmadığını söylediler. Aracım daha 6 aylık ve 7400kilometrede. Ben bu şikayeti aracım 3bin kilometrede iken yaşadım buna rağmen Eyüp mar oto bir sıkıntı olmadığını söyleyip geçiştirdi. Biz kime güveneceğiz? İçimiz rahat etsin diye sıfır araç alıyoruz 6 aylık araçta sıkıntı çıkıyor ve garanti kapsamına girmiyor. Bu durumu kabul etmiyorum. Lütfen en kısa sürede olumlu dönüşlerinizi bekliyorum.

27 Eylül 2024 23:51

Citroen'den arandım, konu ile ilgilendiklerini sonucun pazartesi günü belli olacağını söylediler. Pazartesi gününü bekliyorum.

30 Eylül 2024 14:09

Bugün 14:00 da Citroen'den aradılar. İşlemlerin hâlâ devam ettiğini söyleyip sonuçlanınca ulaşacaklarını bildirdiler. İşlemler neden bu kadar uzun sürüyor anlamıyorum her şey apaçık ortada. Sırf bu yüzden sorun ilerlemesin diye arabayı kullanmıyorum.

06 Ekim 2024 19:16

Sürecin devam ettiğini önümüzdeki hafta içerisinde sonuçlanacağını söylediler. Hâlâ bekliyorum.

09 Ekim 2024 00:57

Tunç
Tunç

Bazı parti disklerde kesin olarak malzeme, proses ya da üretim hatası var fakat Citroen problemi üstlenmiyor... Tl sizin için sisteme tanımlayalım dediler, üstünü ödeyerek diskleri değiştirdim. Problem için bana da diskler sıcakken araç yıkama yapmış olabilirsiniz demişlerdi. En az 400 bin km yol yapmış, bir çok farklı araç kullanmış, teknik birine anlattıkları şeyler çok komik bilmiyoruz sanki. Bu problem haricinde araçta bir defa ekran kapanma sorunu oldu, 10 dakika sonra kendi kendine düzeldi ve bir daha olmadı. Genel olarak fiyat performans olarak memnunum.

Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Frenlerde Titreme: Yeni Araçta Disk Sorunu

31 Ekim 2024 17:29
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C4X Fren Sorunu Ve Yetersiz Garanti Desteği Mağduriyeti

Nurettin