Ali sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 18:00

Ekim ayında 2023'te Citroen c3 Aircross marka bir araç satın aldım. Kaputun aracın sağ tarafı eğik duruyor. Sol taraftaki çamurluk ile kaput arasında ise belirgin bir açıklık ve düzensizlik mevcut; sanki araç kaza geçirmiş ve kaput onarılmış gibi görünüyor. Konuyu servise taşıdığımda, kaputun sökülerek ayar yapılacağı ve ardından tekrar takılacağı bilgisi verildi.

Ancak üç aylık aracıma bu tür bir işlem yaptırmanın aracımın değerini düşüreceğinden endişe ediyorum. Aracı ileride satarken ekspertize götürdüğümde, 'kaputta işlem var, değişmiş ya da sökülüp takılmış' denilecektir. Ayrıca aracımın sol ön kapısı, yani şoför kapısı, aşağıya doğru sarkık durumdaydı ve tam kapanmıyordu.

Servise götürdüğümde bu sorun için bir düzeltme işlemi yapıldı. Ancak şimdi de kapı, arka kapı ile aynı seviyede değil ve yine düzensiz duruyor. Sıfır kilometre bir araç mı aldım yoksa değişen parçaları olan ikinci el bir araç mı anlayamıyorum.

24 Şubat 2024 20:35

Çözüm çok karışımda muhatap olacak kimse yok

Ramazan
Ramazan

Ali Bey, merhaba ben de 2024 şubat ayında c3 Aircross araba aldım. Önce fark etmemişim yeni fark ettim benim kaputta da bir yamukluk var. Henüz servisle görüşmedim. Siz ne yaptınız düzeldi mi ya da nasıl bir çözüm buldunuz?

Ali

Kaput sorunu çözülmedi servis aracın kaputunu söküp tekrar yapacaklarını söyledi ben yaptırmadım araçta kaput sök tak gözükecek ve değer kaybı olacağı için ilgilenen yok

Pelin
Pelin

Ben de aynı problemi 2. El temiz, değişensiz diye bu pazartesi günü aldığım aracımda fark ettim. Fark eder fark etmez ne yapacağımı araştırırken sizin şikayetinizi gördüm. Fabrikasyon bir hata mıdır? Düzeltelim derken daha da batırdılar mı? Merak içindeyim doğrusu. Aracımın mayıs 2024e kadar devam ediyor garantisi. Bu değişimler garanti kapsamında mı? Dediğiniz durum ileride satarken bir sorun yaratır mı?

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
28 Eylül 2024 02:29

Citroen C3 Aircross Ayıplı Ürün

Gamze
12 Ağustos 2024 16:34
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Kronik Arıza

Zafer