Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross Kronik Arıza

Zafer
16 Ağustos 2024 12:04

Merhaba, Ben 2023 aralık ayında bayiden sıfır Citroen C3 Aircross aracımı satın aldım. Henüz satın almamdan beş ay sonra E5 te giderken aracım birden çekişten düşerek 100 km den 40 km ye düşerek motor arıza ve servis uyarıları yandı. Tehlikeli durumu zorlukla şerit değiştirerek atlattım. Akabinde Citroen servisine aracımı götürdüm. Ateşleme bobini arızası olduğunu ve değiştirildiğini belirttiler. Aradan bir ay geçtikten sonra aynı problem yeniden ortaya çıktı. Tekrar servise aracımı götürdüm ve yine aynı arızanın vuku bulduğunu belirttiler ve tekrar bobinler değişti. Aradan yine bir ay geçti ve şu an aynı sorundan dolayı aracım serviste beklemektedir. Ayrıca arıza çıktığında servisi arıyorum fakat en yakın 15 gün sonraya gün veriliyor ve aracı kullanmamam gerektiği tavsiye ediliyor. Ben işim gereği sürekli aracımı kullanıyorum. Fakat bu aracı aldıktan sonra işlerimde de aksamalar meydana geldi. Asıl önemli olan araca bindiğimde can güvenliğim konusunda endişeli olmam. Lütfen bu konuda kalıcı bir çözüm üretilmesini beklemekteyim.

İyi çalışmalar.

profile profile profile

Bahar
Bahar

Aynı araç modeli aynı sorun bende de ortaya çıktı Zafer bey daha alalı 6 ay oldu siz şu an nasıl bir yol izliyorsunuz?

Zafer sonuçtan memnun değil

Sıfır Araçta Tekrarlayan Motor Arızası Ve Çekiş Kaybı Mağduriyeti

Zafer
16 Temmuz 2025 09:29
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
28 Eylül 2024 02:29
Yeni Citroen C3 Aircross'ta Sürekli Yaşanan Sorunlar!
Cenker sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C5 Aircross'ta Bitmeyen Motor Arıza Sorunu

Cenker