Citroen Ata Hız Sabitleyici Arızası Ve Motor Arızası İçin Yağ Filtresi Değişecek!

Ömer
24 Ocak 2024 22:068.819

Yorumlar(11)

Tuğba
Tuğba
20 Temmuz 2025 21:56

Merhaba 2024 kasımda aldığım c5'imle bugün bende aynı sorunu (Önce hız sabitleyici sonra motor arızası, daha sonrada lastik basıncı ikazı verdi. Rampalarda araç asla hızlanamadı) Opet'ten aldığım Ultra Force motorinden sonra yaşadım. Acaba yakıtla ilgili bir problem olabilir mi yoksa benimkide yağ ile alakalı bir sorun mu?

Fatma
Fatma
23 Eylül 2024 21:41

Ömer bey merhaba, 13.000 km Citroen c5 Aircross aracımda da aynı sorunu yaşıyoruz. Servise henüz götüremedik çünkü yer yok. Sorun çözüldü mü sizde, yoksa bu sorun kronik mi?

Fatih
Fatih
22 Ağustos 2024 23:15

Aracım sıfır. Zonguldak bayisinden aldım, henüz ilk bakım da yapılmadı. Aynı arızayı bende de 1 ay önce yakmıştı. Kutup başını sök tak yapınca düzelmişti. Bugün yine yaktı ve tekrar kutup başını sök tak yapıyorum, düzelmiyor. Sadece ata bayisi ile alakası yok. Bu araçlar biraz sıkıntılı

Ekrem
Ekrem
4 Haziran 2024 18:52

Sorunun çözümünü paylaşmanız mümkün müdür?

Muhammet
Muhammet
24 Mart 2024 06:57

Benzer sorun aynı servisten çıkınca başımıza geldi. Hız sabitleyici kullanırken motor arızası ışığı yaktı. Servisten sonra bir uzun yol yaptı araç ilkinde acil fren yakmıştı şimdi bu.

Lajvjsh
Lajvjsh
18 Şubat 2024 20:28

Neymiş sorun

Araç Tampon Değişiminde Uzun Gecikme Ve Oyalama

Duygu
13 Mayıs 08:4964

Mart ayının başında Citroen Ata Servis’e arka tampon değişimi için başvuru yaptım. İlk etapta parçanın ellerinde olmadığ...