Emrah sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2024 15:24

Çilek Odası'ndan rustik beyaz genç odası aldık. Bir yılı geçti. Daha önce aynı sıkıntılarla karşılaştığımda bana fabrikasyon hata değil, darbeden dolayı böyle olmuş demediler, hemen değiştirdiler. Ben odayı aldığımda suntasında kalkma tarzı sorun olur mu dediğimde olmaz denilip de bir sene sonra mobilyanın kalkıp kullanıcı hatası demeleri çok saçma. Sonuçta ne olursa olsun iki yıl garantim var. Bana bedelli ücret karşılığında değiştireceklerini söylüyorlar. Ben kalkıp masa üstünün üst zemin köşesine ne yapmış olabilirim? Bunların yanında daha çok problem var ama basit şeyler olduğuna meşgul etmiyorum. Benim çok hoşuma gitmiyor problem yaşamak ama ben o kadar yer dururken garantili diye Çilek'ten alıp o kadar para ödedim. Fotoğrafta köşe kısmı kalkmış olan tarafının üstünde çizgi gibiydi, problemliydi. Ben söylediğimde kullanın, ileriye dönük sıkıntı olursa ararsınız dediler. Kenar bant kısmından üstten kalkma yapacak, devamı gelecek, soyulacak. Hamur gibi mobilya, tırnak bastırsanız izi kalıyor. Benim sıkıntımı Çilek Odası çözmesi gerekiyor. Karyolanın yanına korkuluk aldık. Korkuluğun demiri karyola mobilyasına siyah leke, çizik çizik yaptı. Bunlar benim problemim değil mesela. Yazmakla bitmez. Açıkçası gerekçeli bir sorunu kalkıp kullanıcı kaynaklı demeleri hiç olmadı. Bundan sonrası Tüketici Hakları. Fabrikadakilerin işine gelmiyor herhalde. Başka şeyleri, daha kötü hasarları yaptıklarını biliyorum, bahane üretiyorlar.

01 Ekim 2024 15:29 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2025 21:47
Çilek Mobilya'nın Garanti Sözü Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 13:28
Çilek Mobilya'nın Romantik Karyolası Kısa Sürede Kırıldı, Destek Yetersiz
Esad sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 12:46
Çilek Odası: Satış Sonrası Hayal Kırıklığı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 11:11
Çilek Mobilya Yataklı Bazası Dayanıksız