15 Mayıs 2024 12:59

Muğla Fethiye'deki Çilek mağazasından satın aldığımız bebek dolabının teslimatı sırasında yaşadığımız problemi aktarmak istiyorum. Dolabın kurulumu için gelen üç kişilik ekip, işlemi tamamladıktan sonra, dolabın zeminin eğik olması nedeniyle sallandığını ve bu durumun normal olduğunu iddia ederek bizi yanıltmaya çalıştılar. Ancak dolabın birkaç yerinde çizikler ve hasarlar vardı ve kapakları düzgün kapanmıyordu. Bu durumu kabul etmeyerek, kurulumu tamamlayamayan ekip, Ö**** U***'dan yardım istedi. Ö**** U***, dolabın durumunu inceledikten sonra zeminde bir sorun olmadığını, dolabın montajının hatalı yapıldığını ve ürünün üretim hatası içerdiğini belirledi. Bunun üzerine, mağazanın müdürü F***** Hanım'a başvurarak iade hakkımızı kullanmak istediğimizi ilettik. F***** Hanım, sorunu çözmek için elinden geleni yapacağını ve bize yeni bir ürün temin edeceğini, bunun için on gün süre gerektiğini söyledi. Ancak yedinci günün sonunda durum hakkında bilgi almak istediğimizde ve sonraki günlerde de F***** Hanım'dan tatmin edici bir yanıt alamadık. Dokuzuncu gün, sürekli olarak ertesi güne bilgi verileceği sözü verildi. Onuncu gün, dolap beklenmedik bir şekilde Antalya'dan hızla geldi. Ancak dolabın paketlenmesinden şüphelendik ve daha önce çektiğimiz fotoğraflarla karşılaştırarak, bize gönderilen ürünün daha önceki kusurlu ürün olduğunu tespit ettik. Bu durum karşısında oldukça rahatsız olduk ve ürünü geri götürmelerini talep ettik. F***** Hanım'ın bu tutumu, Çilek gibi kurumsal bir firmada çalışan biri için hayal kırıklığı yarattı. Bu süreçte F***** Hanım izinli olduğu için, başka bir şubede çalışan H**** P***** Bey ile iletişime geçtik. Durumu kendisine anlattığımızda, bize son derece yardımcı oldu ve yaşadığımız mağduriyeti giderdi. Çilek gibi bir kurumsal firmada çalışan H**** Bey gibi dürüst insanların olması memnuniyet verici. Kendisine gösterdiği ilgi ve yardımlar için çok teşekkür ediyorum.

15 Mayıs 2024 13:32 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

09 Kasım 2023 19:42
Hüsamettin sonuçtan çok memnun

Hüsamettin
04 Mayıs 2024 23:19
"Ana müdürlük tarafından arandım özür dilendi benden ücret karşılığı değiştirilecek parça fabrikadan ücretsiz gönderilip değişim yapıldı Çilek Mobilya merkez burda ki şubeyi arayıp gerekli uyarıları yaptı teşekkür ederim ilgi alakanız için."
Çilek Mobilya'nın Ne Kadar Kötü Bir Firma Olduğu
Erkin sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 10:17
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 20:54
Zeliha sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 16:03
"Sorunumuzu çözen Çilek Mobilya müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."