Deniz sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 14:58

13.09.2023 tarihinde aldığım pinta ahşap paspas 70*130 isimli ürün elime ulaştı, bahsi geçen ürün bir banyo paspası ve ben kuru bir zeminde kullandım uzun süre. Daha sonra ıslak zemine aldığımda yere renk vermeye başladı. Ardından ahşap ürün farklı yerlerinden iplerinden çıktı ve dağıldı ve kullanılamaz hale geldi. Firma ile görüşüp ürünü incelemeye aldılar. 1 Eylül 2023 tarihinde paspası gönderdim ancak firma bana dönmesi gereken sürede dönüş sağlamadı, beni aradıklarını ancak ulaşamadıklarını ifade etseler de aranmadım ki aranmış olsam bile bu ancak 1 sefer oldu. Firma bu konuda üzerine düşeni yapıp bana e mail veya mesaj yolu ile bilgilendirme yapmadı. Ekim başından beri firma ile yaptığım görüşmelerde ( kayıtlar dinlenebilir) ürünün hatalı olduğunu kabul ettiklerini iletiyorlar ancak bana ürünün yenisini veya muadilini göndermiyorlar. Ben ürünü severek ve beğenerek almıştım şu an ürün fiyatı 3 katından fazla ki zamanında bende değerinde para vererek almıştım, teklifleri bana para iadesi şeklinde. Bunu kabul etmiyorum. Ürün hatalı ve firmadan kaynaklanan bir sorun var ve telafisi ancak aynı veya muadil ürün göndererek olabilir. Ben burda zarara uğruyorum. Telefon görüşmelerinin dinlenip tarafsız kişiler tarafından yeniden değerlendirilmesini talep ediyorum.

04 Ekim 2023 15:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
06 Ekim 2023 16:47

Hala bir dönüş alamadım üstelik kabul etmediğimi belirttiğim halde bana paspası yeniden göndermişsiniz. Onayım olmadan iletemezsiniz

06 Ekim 2023 16:49
06 Ekim 2023 16:55
Chakra Banyo Paspası Bitmeyen Sorunu

Yarın size ürünü hiç açmadan yeniden göndereceğim, size verilen sürede bana mutlaka dönüş yapmalısınız, ilk seferde bu süreyi çok aştınız. Şu anda da bana zaten ürünün garantisi dolmuş gibi bir açıklama ile gelmenizi kabul edemem zira ben size gönderdiğimde dolmamıştı olayı çözümsüzlüğe götüren firmanız. Paspasın asla bu şekilde onaylanmadan gelmesini kabul etmiyorum mutlaka yenisi ya da benzer ölçü ve renklerde muadili gönderilmeli. Firma kendi içerisinde tutarsız konuşmaktadır, telefonda hata üründe denirken yazılı iletimde sizden kaynaklı hata denmektedir, telefonların da dinlenmesini rica ederim.

11 Ekim 2023 13:05

Paspası sizlere ilettim ancak sunulan çözüm yeniden 1000 TL para iadesi dalga geçer gibi, bana gün içinde mutlaka ama mutlaka ulaşın. Bunu kabul etmiyorum.

11 Ekim 2023 13:09
11 Ekim 2023 13:19

Merhaba, Benimle yapılan telefon görüşmelerinin dinlenmesini istiyorum, bana ürünün aynısından gönderemeyeceğinizi çünkü ürünün hatalı olduğunu aynı sorunu yeniden yaşayabileceğim iletildi. Chakra gibi bir firmanın bu kadar çözümden uzak bu kadar müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir yer olması beni çok şaşırtıyor.

11 Ekim 2023 14:29

Banyo paspası olan ürünün ıslak zeminde yere denk vermesinde benim ne hatam olabilir kullanıcı olarak ya da iplerinin dağılmasında bilerek ben neden kendi ürünüme bunu yapayım? Ürünü yıkamadım sadece sildim. Suçu bu şekilde müşteriye atamazsınız.

12 Ekim 2023 15:07

Görüldüğü gibi sorun çözülmüyor. Hatta bir yerden sonra cevap bile vermiyorlar, paranızla rezil olmak içi Chakra paspas alın. Elimden gelen her yere şikayete devam edeceğim, bu kadar umursamazlık olamaz.

12 Ekim 2023 15:09

Evet ürün hatalı deyip, sonra kullanıcı hatası denmesi inanılır gibi değil. Telefon dinlensin hatalı diyen sizsiniz diyorum oda yok işlerine gelmiyor. Benim ilk aldığım ürün değil ama son aldığım olacak o belli.

06 Kasım 2023 09:11

Son güncellemeyi sorarsanız firma işi çıkmaza sürükledi, İ** Hanım isimli bir çağrı merkezi çalışanı dışında kimseye ulaşamadım. Yaklaşık 4 kere paspası yeniden gönderdim, kendileri "evet paspas hatalı" dediklerinin arkasında durmadı ve kayıtları dinlemedi ya da duymazdan geldi söylediklerini yok saydılar beni zamanında ederi kadar para verip aldığım şu an değeri 3500 TL olan paspası bana sadece 1000 TL ödemeyi kabul etmeye mecbur bıraktılar. Yazıklar olsun sizin müşteri memnuniyeti anlayışınıza. Chakra müşterisini asla önemsemeye sadece o an parasını kazanmaya bakan bir firmadır. Tüketici Mahkemesinde süreç devam ediyor ben de vazgeçmeyeceğim.

Zeynep
Zeynep

Bu firma satana kadar maalesef bende ahşap banyo paspasından dolayı firmayı bu platformda şikayet ettim yalandan bir dönüş metni sonrası yok bende mahkemeye vereceğim ürüne aldıkları yüksek paranın karşılığını parayı verene de muhatap sayıp ürünlerinin arkasında dursalar süper olacak ama nafile firma satana kadar sonrası sen ürünle baş başa kalıyorsun :( asla ve asla almam aldırmam kimselere bu markadan ürün

04 Aralık 2023 12:37
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2024 13:43
Elif sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 12:17
"Şikayetimin firma tarafından bu şekilde olumlu ele alınacağını ve hızlı çözüm üretileceğini düşünmemiştim. Cansu hanıma buradan tekrar teşekkür ediyorum hızlıca çözüm sunduğu için."