Gülnur sonuçtan çok memnun

Çetinkaya Bozuk Çıkan Ürünle İlgili Şikayetime Dönüş Yapmayan Mağaza Temsilcisi

19 Ağustos 2024 16:02
Gülnur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetime hemen mağaza müdürü Metin bey dönüş sağladı, konudan bilgisi olmadığını iletip özür diledi. Elimde kasa fişim olmadığı halde hiç sorun olmadığını söyleyerek her türlü yardımda bulanacağını iletti. Paramı iade ettiler, mağazadan başka ürünler alarak alışveriş yaptım. Metin beyin ilgisine, nezaketine ve güler yüzlü davranışına çok teşekkür ederim.”

Çetinkaya Dudullu mağazasının market kısmından aldığım 5 kiloluk eriş marka un kurtlu çıktı, 2 kere müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirdim, mağaza yetkilisi sizi arayacak denildi yaklaşık 10 gündür kimse aramadı. Ayrıca Dudullu mağaza yetkili telefonunu aska açmıyor.

20 Ağustos 2024 09:16 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhabalar, Dudullu mağazamızla iletişime geçilmiş olup size en hızlı şekilde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

20 Ağustos 2024 16:56
30 Ağustos 2024 10:56

02 Eylül 2024 08:58

Merhabalar, Güzel geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çetinkaya Müşteri Hizmetleri

Sevil sonuçtan memnun

21 Nisan 2025 19:50
"Teşekkürler iade geçte olsa sağlandı"
Ebru sonuçtan çok memnun

Çetinkaya Kayıp Fiş Nedeniyle Ürün Değişimi Ve Müşteri Hizmetlerinde Destek Eksikliği

12 Haziran 2025 15:07
"İki gün önce mağaza müdürü S**** bey aradı ilgileneceğini konu hakkında bilgisi olmadığını o gün izinli olduğundan konuya Vakıf olamadığını üzülerek belirtti. Bugün geldim ürünümü verdim ve üzerine para ekleyerek oğluma ayakkabı aldım. Ayrıca teşekkür ederim S**** Bey'e. Aslında böyle şeylerde mağaza çalışanları müşteri zora sokmamı, ürün kullanılmamış ve iade edilip başka ürün ürün almak istediğinde kabul edilmeli. Yinede teşekkür ederim. İnanılmaz beni sinirlendirmişti yaptıkları ama neyse tatlıya bağlandı."
Tuğba sonuçtan çok memnun

20 Şubat 2024 09:46
"İlgilendikleri için teşekkür ederim"
Çetinkaya Mağazalarında Etiketsiz Ürün Satışı
Çetinkaya Mağazalarında Etiketsiz Ürün Satışı
Talha sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 14:20
Çetinkaya'dan Sipariş Verdim, Ürün Hâlâ Kargoya Verilmedi

01 Eylül 2025 23:06
Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Tekrar Satılıyor, Mağaza Denetimleri Yetersiz
son-kullanma-tarihi-gecmis-urunler-tekrar-satiliyor-magaza-denetimleri-yetersiz-2.jpg