Faruk sonuçtan çok memnun

Çetaş Otomotiv Geri Görüş Kamerası Takamama

14 Ağustos 2024 17:50
Faruk'un Teşekkür Mesajı
“Özel olarak bayiiden arayıp ilgilenen müşteri temsilcisine desteğinden ve kibarlığından dolayı teşekkür ediyorum”

Aracımı geri görüş kamerası taktırmak için bıraktım. Akşamında beni aradılar ve aracın bittiğini söylediler. Aracı almaya gittiğimde deneme yaparken kamera açılmadı. Sorun olduğunu kameranın değişeceğini söylediler ve ertesi gün tekrar çağrıldım gittiğimde tekrardan aynı sorunla karşılaştık. Bana denemeler yapıldığını söylediler tekrar kamerayı hatta tesisatı değiştirileceğini aracın yarım saatte hazır olacağı söylendi. 1 buçuk saat beklememe rağmen orada yokmuşum gibi tavırlar sergilendi servisten tekrar elim boş ayrılmak zorunda kaldım. 2 defa yapılamayan işlem yüzünden sebepsizce çağırılıp mantıklı bir açıklama bir özür dahi dilenmeden elim kolum boş ayrıldım. Mağduriyetimin bir şekilde giderilmesi gerektiğini düşünüyorum!

15 Ağustos 2024 10:11 (Şikayetten 16 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Mesajınız konu ile ilgili birime iletilmiş olup, değerlendirme sonucu ile ilgili tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

16 Ağustos 2024 17:27

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Şikayetinizin çözümü sonrasında size memnuniyet anketi gönderilecektir. Ankete olumlu dönüş sağlamanız bizler için önemlidir. Değerlendirmeniz adına bilginize sunarız. Saygılarımızla.

Faruk
Faruk
25 Ağustos 2024 12:13

Mervenur sonucu yetersiz buldu

20 Kasım 2024 22:24
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 23:14
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Servisten Fiyat Bilgisi Almakta Yaşanan İletişim Sorunları

Zeynep
16 Temmuz 2025 11:49
Çeşminaz sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 15:26