Alper sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Parça Değişim Fiyatı Sıfırından Pahalı!

Casper Excalibur Parça Değişim Fiyatı Sıfırından Pahalı!
Alper
08 Ocak 2024 14:00

Ben 3D sanatçısıyım, dijital ve basılabilir üç boyutlu çizimler yapıyorum. Ayrıca birçok belediye ve üniversite ile iş birliği yaparak her yıl yüzlerce genç arkadaşıma bu alanda eğitimler veriyorum. İşlerimi sunmak için 'Casper Excalibur G900' model bir laptop satın aldım ve bakımlarını da yetkili serviste yaptırdım. Haftada en fazla iki kez sadece sunum amaçlı kullanıyordum ve oyun oynamıyordum. Garantisi bitiminden kısa bir süre sonra bir sunum sırasında bilgisayar aniden kapandı. Yetkili servisi ziyaret ettiğimde anakartın yandığını ve tamir edilemez durumda olduğunu, kullanıcı hatasının söz konusu olmadığını belirttiler. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşme sonucunda cihazı İstanbul merkeze göndermem gerektiğini, anakart değişimi içinse tam 33.212 TL ödeme talep edildiğini öğrendim. Bu sırada aynı laptopun yeni bir modeli çok daha uygun bir fiyata satılıyordu. Fiyatlandırmanın aşırı olduğunu ve bir parçanın tüm cihazdan pahalı olmasının mantıklı olmadığını ifade ettim ancak ilgi görmedim. Tüm forumları aktif olarak kullanıyorum ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi her yerde paylaşacağım. Ayrıca eğitim verdiğim her kurumda bu durumu anlatacağım ve insanların bu markadan uzak durmaları konusunda bilgilendireceğim. Yaşattığınız bu olumsuz deneyim nedeniyle yüzlerce potansiyel müşteriyi kaybedeceğinizi unutmayın.

Melis
Melis

Aynı sorunu ben de yaşadım g780 model laptopum herhangi bir sorun olma ihtimali yokken açılmadı Kalem Fatih yetkili servisi 45.886 TL ücret talep etti. Ben de bunun arkasını bırakmayacağım. Kimse bu durumu yaşamamalı. Casper almak pişmanlıktır.

Duru sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Servis Deneyimi

14 Mayıs 2025 21:47
Garanti Sürecinde Yaşanan Teknik Sorunlar Ve Servis Deneyimi
Arzum sonuçtan hiç memnun değil

Arzum
07 Kasım 2023 19:54
Casper Excalibur G770 2 Yıldır Çözülemeyen Ekran Hatası
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
04 Ocak 2024 09:37