14 Eylül 2024 13:14

Carrefour SA'dan aldığım tereyağı tarihi silinmiş ve geçmiş peynir de kirli gönderildi. Pınar tereyağının üzerindeki tarih silinmiş şekilde göndermiş büyük ihtimal tarihi geçmiş ürün gönderdiler zaten paket açılmaya yakındı ve tereyağına baktığım da rengi değişmiş görünüyordu. Peynir de hijyensiz paketlenmiş pakettin kenarında kirler ve peynirde de kir vardı. Carrefour SA online'dan aldığım bir çok üründe bu tarz sorunlar yaşıyorum. Artık insan sağlığıyla göz göre göre oynamalarını kabul etmiyorum bir daha asla Carrefour SA'dan alışveriş yapmayacağım yazıklar olsun!

14 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Derya sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 21:13
"Mağaza ürünü iade sürecinde beni sunulan saat dilimi dışında şu saate kadar bekletti yani açık söylemek gerekirse bana ürünleri gönderen mağazanın performansını maalesef iyi nitelendiremeyeceğim (personelleri asla şikayet etmek istemem fakat insan sağlığını lütfen ilk kriterleriniz arasına eklemenizi istiyorum) ✔️Süreç içerisinde benimle yakinen ilgilenen an be an takip eden müşteri temsilcisi "Zeynep" hanım'a teşekkür ediyorum!"
Eylem sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2025 21:42
"İlginiz için teşekkürler"

18 Ekim 2024 17:24
Bozulmuş Et Ürünleri Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Bozulmuş Et Ürünleri Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Sinan sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2025 17:17
"Teşekkürler yardımcı oldu firma."
Son Kullanım Tarihi Yakın Ürün Gönderildi, İade İle Uğraşıyorum
Kader sonuçtan çok memnun

14 Ocak 2025 22:25
"Süreci çok iyi yöneten çözüm odaklı olan sayın Elif hanıma çok teşekkür ederim."
CarrefourSA Kategorileri