23 Mart 2024 18:08

Son kullanma tarihi 20.03.2025 Yılı olan 0,5 litre Markası : Komili Naturel Sızma Zeytinyağı olan ürün içerisinde baloncuk şeklinde tanımlanamayan bir şeyler dolaşıyor.
Ürünü henüz kullanmadık ancak kullanılabilir bir yanı yok.
@Komili Zeytinyağı @Carrefour SA aldığımız Carrefour SA Lüks Ramazan Kolisi 899.90 TL olan paketin içerisinden bu şekilde çıktı. Fotoğrafları ekledim.
Bu markanın bu kadar bozulduğunu bilmiyordum.
Bu ürünü satan firmanında sorumluluk almasını gerektiğini düşünüyorum. Ben kapalı kutunun içinde ne var göremem. Sonuçta özel bir görüş yeteneğim yok. Bana kapalı kutu verildi.
Geri dönüş bekliyorum.

23 Mart 2024 17:33

Son kullanma tarihi 2025 Yılı olan 0,5 litre Markası : Komili Naturel Sızma Zeytinyağı olan ürün içerisinde baloncuk şeklinde tanımlanamayan bir şeyler dolaşıyor. Ürünü henüz kullanmadık ancak kullanılabilir bir yanı yok. @Komili Zeytinyağı @Carrefour SA aldığımız Carrefour SA Lüks Ramazan Kolisi 899.90 TL olan paketin içerisinden bu şekilde çıktı. Şimdi bu ürünün bu şekilde olduğunu görmeden kullansam ve başıma bir iş gelse bunun sorumluluğu kim alacak? Ürün ambalajı içinde tuhaf maddelerin bulunması büyük bir gıda güvenliği tehdidi olup hiçbir şekilde kabul edilemez. Komili'yi hesapta kaliteli olduğu için tercih ediyoruz, ancak zeytinyağının içinde tanımlanamayan maddelerin bulunması nedeni ile Komili yetkililerine buradan soruyorum siz bu ürünü çocuklarınıza ve ailenize yedirir misiniz? Bu markayı yıllardır bilirim. Ama bu kadar bozulduğunu bilmezdim. Öğrendim. Sizi CİMER'e şikayet edeceğim.

23 Mart 2024 18:11 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

23 Mart 2024 18:21
Mert
Mert
23 Mart 2024 18:35

Telefon donduğu için açamadım. Vermiş olduğunuz telefon numarasına geri dönüş yaptım. ''Konu ile alakalı inceleme yapılıyor. Size daha sonra detaylı bir şekilde geri dönüş yapacağız şeklinde bilgi verildi. '' Haber beklemekteyim.

07 Temmuz 2024 19:29
Hanife sonuçtan çok memnun

25 Mart 2024 12:57
"Geri bildiriminiz için teşekkür ederim."
Carrefour SA Bozulmuş Tavuk Ürünü İadesi Kabul Edilmiyor
Carrefour SA Bozulmuş Tavuk Ürünü İadesi Kabul Edilmiyor
Şükriye sonuçtan çok memnun

Şükriye
21 Ocak 2025 02:28
"İlgilerinden ve hassas yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim."
Burcu sonuçtan çok memnun

01 Eylül 2023 21:45
"Şikayet sonrası çok hızlı ve alakalılardı sorunsuz iademizi oluşturdular teşekkürler Carrefour SA"

CarrefourSA Kategorileri