Berk sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 11:37

Bugüne kadar bir sürü mağaza gezdim fakat böyle bir saçmalığı ilk defa Carrefour SA’nın İzmir Point Bornova şubesinde gördüm. Ve 3 keredir her uğradığımda büyük ve çok eşya alacağım için alışveriş arabası bulamadım. Zaten toplam sadece 5 tane var, onu da sadece kendi çalışanları kendileri için kullanıyor.

Bir de saatlerce alıp bırakmıyorlar. 3 keredir geliyorum ve eli boş çıkıyorum, başka mağazaya gidiyorum alışveriş için. Özellikle her defasında sayıyorum toplamda 4-5 tane araba var, hiçbiri de müşterinin kullanımında değil. Bir de küçük market arabaları da yok, sadece büyük de değil.

Koskoca Carrefour SA’nın kendi çalışanlarına verebileceği market arabası yok mudur? Sizin müşterilerinize verdiğiniz değer bu kadar mıdır? Daha fazla ne diyeceğimi bilemiyorum…

17 Ekim 2024 11:40 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Mine sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 20:01
"Teşekkür ederim."
Hediye sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 19:38
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 19:16
Carrefour SA İstinye Mağazasında Yanıltıcı Etiketler Ve Zorlaştırılan İade Süreci

06 Kasım 2024 15:50

CarrefourSA Kategorileri