Carrefour SA Geçmiş Tarihli Kahve Skandalı

Carrefour SA Geçmiş Tarihli Kahve Skandalı
24 Ocak 2024 19:42329

4 Ocak 2024 tarihinde Carrefour SA İstanbul Büyükçekmece muratçeşme Mahallesi'indeki şubesinden Tchibo Latin Grande 250 Gr filtre kahve aldım. Fiyatı ucuz görünce direk kasadan geçtim fakat son kullanma tarihine sonradan baktım. Son kullanım tarihi geçmiş olduğu için iade ettim. Ürünün son kullanma tarihi tam 3 ay geçmiş hiçbir çalışan fark etmemiş ve ucuza satarak elden çıkarmaya çalışıyorlar. Fark etmeseydim sağlığımdan olabilirdim. Böyle ayıplı malları ucuza satma adı altında elden çıkarmak böyle köklü bir şirkete yakışmadı

24 Ocak 2024 19:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

24 Ocak 2024 20:34

Değerli Müşterimiz, Tarafımıza iletmiş olduğunuz bildiriminizle ilgili telefonunuzdan size ulaşmaya çalışıldı; fakat ulaşılamadı. Size ulaşabileceğimiz saat dilimini bize bildirmenizi veya bizi aramanızı rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız için bize mail gönderebilir ya da 7 gün 8.00-24.00 saatleri arasında Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

25 Ocak 2024 09:33

Emre
25 Ocak 2024 11:25

Gece 21.30 da kimse müsait olmaz normal olarak gündüz saatlerinde tarafıma ulaşabilirsiniz iyi günler

Carrefour SA Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Satışına Devam Ediyor

4 Aralık 2023 23:28591

"Yetkili Zeynep hanıma ilgi alaka ve sorunun ivedilikle giderdiği için ayrıca teşekkürler"

Carrefour SA Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Satışına Devam Ediyor

CarrefourSA Online Marketten Tarihi Geçmiş Ürün Ve Yanlış Gramaj Sorunu

4 Temmuz 2025 16:16316

Carrefour SA online marketten aldığım Banvit Klasik Piliç Burger ürününün son tüketim tarihi geçmiş olarak elime ulaştı....

Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürün Ve Yanıltıcı İndirim Etiketi Sorunu

3 Kasım 2025 19:30487

"Yine de teşekkür ederim 💖"

1 Destek

Carrefour SA Online Alışverişte Kampanya Hayal Kırıklığı

30 Kasım 2024 18:19717

"Anında dönüş yapılarak sorun çözüldü, teşekkürler."

Carrefour SA Online Alışverişte Kampanya Hayal Kırıklığı

Carrefour Müşteri Memnuniyeti Ve Mağaza Sorumlusundan Şikayetçiyim

18 Temmuz 2023 08:46673

"Geri dönüş yapan ve ilgilenen tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyorum."

1 Destek

Yusuf
Carrefour SA Kavacık Bozuk Soğuk Baklava

Carrefour SAKavacık Bozuk Soğuk Baklava

Elcin
Carrefour SA Küflenmiş Bozuk Ürünler!

Carrefour SAKüflenmiş Bozuk Ürünler!

Alisan

Öne ÇıkanKonular