Selma sonucu yetersiz buldu

Batı Ataşehir Carrefour SA Gurme

05 Eylül 2024 15:57

Batı Ataşehir Carrefour Gurme'den yapmış olduğum alışveriş sonrası reyonda yazan fiyatlar dışında fazla olarak ücretlendirilmiş ürünleri fiş kontrolünde fark ettim. 08.08.2024 tarihinde ürünlerle birlikte geri gittiğimde yine fiyatlar 3. kez değişmişti. Bu gerekçeyle iade istedim ve kartıma şu an yapamayacaklarını (yoğunluktan kaynaklı) ama iade alabileceklerini söylediler. Telefon numaram ile kart bağlantım olduğu için karta yüklendiğini düşündüm fakat yüklenmemiş. Fiş olarak verilen silip kaybolduğu için çağrı merkezi ile görüştüm. Çağrı merkezi fişimi Batı Ataşehir Gurme'den alabileceğimi söyledi. Gidip bilgi verdim. İade ürünlerin isimleri ile birlikte kontrol edip beni arayacaklarını söylediler fakat şu zamana kadar aranmadım. Dün Gurme'ye gittiğimde kayıplar bizim sorumluluğumuzda değil denildi. Sizin sorununuz olmayabilir fakat bana fişimin aslı gibidir yapılarak iade edilmesini talep ediyorum. Sonuç itibari ile iade sebebim ortada ve kart iadesinin hesabıma ya da Carrefour SA kartıma yapılması gerekmez miydi? Kaldı ki slipler birkaç güne silinmektedir. Ya da bu konu ile ilgili aydınlatılmalıdır.

05 Eylül 2024 15:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

05 Eylül 2024 16:02

Sema sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2024 13:49
"Bugün Zeynep Hanım beni aradı ve süreci birlikte değerlendirdik. Hem yaşanan durumu başka müşterilerin yaşamaması hem de benim sonraki alışveriş süreçlerimi etkilememesi adına gerekli adımların atıldığını iletti. Ayrıca telafi etmeye yönelik Carrefour SA kartıma 30 gün süre içinde kullanabileceğim puan yüklendi. Zeynep Hanım'ın nezaketi ve çabası için çok teşekkür ediyorum."
Ümit sonuçtan memnun

13 Ağustos 2023 12:31
"Süreç biraz uzasa da, çözmek için uğraşan ekibe teşekkür ederim."
Seval sonuçtan çok memnun

25 Şubat 11:39
"Pınar hanıma hızlı çözüm süreci için teşekkür ederim"

25 Ağustos 2024 22:55
Carrefour SA Para İademi Geciktiriyor