Buse sonuçtan çok memnun

buzlazer.com İstanbul Kt Güzellik M. Haksız Şekilde İcraya Veriyor.

buzlazer.com İstanbul Kt Güzellik M. Haksız Şekilde İcraya Veriyor.
24 Kasım 2023 15:50

İstanbul'daki güzellik merkezi ile geçen sene sözleşme yaparak buz lazer epilasyon seansı için ufak bir kapora verdim. Randevu günümü ısrarla bana uygun şekilde ayarlamadılar. 'Ödemeyi yapayım fakat şu an gelebilmem mümkün değil, lütfen günümü erteleyin' dememe rağmen kaba bir üslupla 'seansınızı yakarız' diyerek tehdit ettiler. 'Yakın o zaman, ben kendimi size nasıl tehdit ettirebilirim?' dedikten sonra, beni arayarak seansı yakmakla tehdit eden kişi, ilk arayan bayandan ödeme yapmak için IBAN istediğimi öğrenmiş olacak ki, bana mesaj attılar. Mesajlar hâlâ duruyor. 'İlk seanslar yakılmıyor, bir yanlışlık olmuş. Size yarın için randevu oluşturalım' diye yazdılar. Bir saat önce oluşturmadıkları randevuyu bir saat sonra oluşturmak için zahmete girip mesaj attılar; özetle, dikkate almadım. Kendimi böyle insanlara emanet etmem; bunlar insanı üzüp 'yanlışlık olmuş' derler. Suçlusu sözleşmeleri de öyle ayarlanmış çünkü belli ki, ilk seansı bile almadan kendilerinden herhangi bir hizmet almak istemediğimi söyledim. Beni icraya vermişler. Bu insanlarla muhatap olmaya gerek yok; iş ahlakları eksik, müşteri iletişimine değer vermiyorlar. Telefonda müşteriyi azarlayan, tehdit eden ve sert bir üslupla 'zaten icraya veririz' diyen bir zihniyete sahipler. Ben şimdi bu icraya itiraz edeceğim elbette; fakat ödeme mecburiyetinde dahi kalsam, bu haksız bir kazanç olur. Almadığım hizmetin ödemesini yapmak zorunda bırakılırsam, kendileri de okuyorlarsa güzelce okusunlar, sindire sindire; böyle basit bir hizmeti bile doğru şekilde veremeyen, adı güzellik merkezi olan bir yere ne kolumu ne bacağımı emanet ederim. Ancak parayı alırlar, o da beni fakir etmez; her ay veriyoruz bu paraları güzellik merkezine. Gideceğiniz son yer burası olsa bile, kendinizi böyle insanlara emanet etmeyin.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Sözleşmesi Sonrası Haksız Ödeme Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

23 Mayıs 2025 00:17
Lazer Epilasyon Sözleşmesi Sonrası Haksız Ödeme Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

14 Mart 2025 22:10

03 Şubat 2025 20:22
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Lazer Epilasyon Seansında Saygısızlık Ve İletişim Sorunu

30 Aralık 2024 14:45