Buzdağı Su Bayisi İle Yaşanan Olumsuz Deneyim!

İlknur
25 Haziran 2024 21:54

Buzdağı mı? Adı gibi insana buz kestiriyor. İstanbul Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi Buzdağı şu bayisinden su istedim. Eski damacana var, ücretsiz değiştirirsiniz dediğimde yardımcı olacaklarını söylediler. Gelen görevli, normalde yukarı katlara damacana çıkartmıyoruz dediği gibi getirdiği damacana suyu başka marka damacanaya boşaltmayı teklif etti. Yılların Buzdağı su firması, belki de ilk damacana su firmasının çalışanlarının yaptığı teklife bakın. Ben utandım, Buzdağı firması Genel Müdürlüğü çalışanları adına yazık.

26 Haziran 2024 10:49

Buzdağ, yaklaşık 20 yıllık firmadır. İstanbul Bahçelievler Yenibosna bölgesine asansör yoksa yukarı teslimat yapmıyor. İlginç değil mi üstelik suyun fiyatı 100 TL. Hem 100 TL alacaksın hem de 19LT damacanayı apartman girişinden sırtlayıp yukarı çıkaracaksın. Kurumsal firma böyle oluyor demek ki. Ürün hizmeti isteyeceksin hem de taşımayı kendin yapacaksın. Ayrıca pizza firması gibi gel al götür. Yakında kampanya duyarsanız asansör apartman sakinleri şaşırmayın. Buzdağ'DAN kampanya gel al götür. Üstelik aynı fiyat :)

26 Haziran 2024 09:13 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

İnci sonuçtan çok memnun

Beyaz Su Bayi Buzdağı

09 Kasım 2023 02:05
"Sorunum çözüldü. Müşteri hizmetlerinden aldığım geri dönüş için çok teşekkürler. Oldukça ilgili davrandıklarına söylemem gerek. Umarım bundan sonra kimsenin böyle bir sorunu yaşamaz hepimiz memnun oluruz. Teşekkürler."

20 Temmuz 2024 15:26
Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Buzdağı Silivri Yeni Mahalle Su Dağıtım Şikayeti

16 Ocak 2024 17:19