Toycan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Sürekli Arızalarla Mücadele

13 Ekim 2024 13:12

Merhaba, 17.08.2019'da yerden ısıtmaya uygun olduğunu söylemeleri üzerine Süha Makine'den satın aldığım Buderus Basic Plus GB012-25K ERP Yoğuşmalı Kombi sürekli arıza çıkardı. Gelen teknik servis bir şekilde arızayı giderdi ancak tam anlamıyla sorunun kaynağını bulamadı. Toplamda 6-7 kez teknik servis çağırdık ve en sonunda bu kombinin yerden ısıtmaya uygun olmadığı söylendi. Satın alırken yanlış bilgi verilmiş. Ortalama yılda iki kez teknik servis çağırdık ve yerden ısıtma sistemini temizlettik. Şimdi bir parçanın değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Buderus servis, ancak maliyeti yeni bir kombi satın almayla neredeyse aynı. Etrafımda Buderus kombiyi yıllarca sorunsuz kullanan kişiler tanımama istinaden Buderus'u tercih ettim ama bu duruma düşeceğimi düşünmedim. Sorunun bedelsiz olarak çözülmesini rica ediyorum. Gerek onarım ile gerekse yerden ısıtmaya gerçekten uygun olan yeni bir kombi ile.

13 Ekim 2024 13:20 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

17 Ekim 2024 12:29

Değerli Müşterimiz; Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Ulaşabileceğimiz irtibat numaralarınızı paylaşabilirseniz sizinle iletişime geçmek isteriz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

19 Ekim 2024 17:19

Merhaba, sisteme kayıtlı telefonum üzerinden ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

29 Ekim 2024 21:07

Merhaba, belirtmiş olduğunuz telefon numarasından sise ulaşmama rağmen hale dönüş olmadı. Konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum. Teşekkürler.

13 Kasım 2024 06:06
Yanlış Bilgilendirme Ve Sürekli Arızalarla Mücadele

Merhaba bugün tam bir ay oldu sorunumuz çözülmedi kombi artık su akıtmaya başladı olumlu ya da olumsuz bir dönüş yaparsanız ona göre aksiyonlarımızı alalım teşekkürler

24 Kasım 2024 13:38

Merhaba sorunumuza kökten çözüm istedik ya da değişim talep ettik ancak beni aradınız ‘Buderus dahil hiçbir marka yerden ısıtmaya uygun kombi üretmemektedir bu nedenle ücretsiz onarım veya değişim talebinizi reddediyoruz’ diye dönüş yaptınız. Madem uygun değil neden uygundur ibaresi ile satmaya devam ediyorsunuz dediğimde ‘rekabet için gerekli bazen bu tarz şeyler diye’ karşılık aldım. Hukuki süreç başlatacağım. Çağrı merkezi ses kaydı da vardır illaki sizlerde. Sizden ricam ses kaydını inceleyerek buradan yazılı olarak da dönüş yapar mısınız yerden ısıtmaya uygun kombi satmadığınızı?

05 Ocak 2025 10:04

Merhaba göndermiş olduğunuz hediye için teşekkür ederim ancak üzgünüm ki bu bir çözüm değil bunu siz de biliyorsunuz bana telefonda 'Buderus'un yerden ısıtmaya uygun kombisi yok, hiçbir markada yok zaten' denmesinin üzerine telafisinin yapılması gerekiyordu Buderus ile yaşadığımız bu kötü deneyimi çevremle paylaşmaya devam edeceğim başkalarının mağdur olmaması için ne Buderus ne de Bosch markasının seçiminin yanlış olacağı düşüncesindeyim hala

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
27 Mart 2024 15:49

Buderus Kombi Değişim Talebi

15 Ocak 2024 11:37
Buderus Kombi Değişim Talebi

Yaşar
20 Şubat 2024 20:52
3 Yıllık Buderus Yoğuşmalı Kombimin Sorunlarına Buderus Çözüm Bulsun.
Servet sonuçtan hiç memnun değil

Servet
26 Şubat 2025 20:13
Buderus Kombi Servisinden Memnuniyetsizlik Ve Yüksek Ücretler
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Marka Kombi Kabusa Döndü

Hasan