Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Marka Kombi Kabusa Döndü

Buderus Marka Kombi Kabusa Döndü
20 Ocak 2024 13:08

Merhaba, Buderus marka kombi kabusa döndü. Şikayetim değişim ile ilgili: Faturalı, 22 Mart 2023'te alınan Buderus marka 8290-280-028232-7736900265 Logamax Plus model kombi, ilk çalıştırma Buderus servisi Isıser Tes. Taah. Tic. ve San. Ltd. Şti. tarafından 6 Haziran 2023'te yapılmıştır. Kış ayları geldiğinde yerden ısıtma olduğu için ısıtma sistemini devreye aldık. Ancak beklenen performansı alamadık. Sonrasında 15 Aralık 2023'te servise gerekli durumu anlattık. Servis, bir sorun olmadığını söylediğinde tesisatçıya başvurduk. Tesisatçı, yerden ısıtma ile ilgili su temizleme ilacı ve koruyucu maddeyi tesisata uyguladı. Bir hafta sonra durum değişmeyince ve sıcak su sorunu devam edince servis tekrar geldi. Bir parça değişti ancak aynı sorun devam edince servise durumu tekrar ilettik. Bu kez de bir parça daha değişecek denildiğinde, daha yeni bir kombi nasıl olur da iki parça değişimine ihtiyaç duyar diye kabul etmedim. Sonrasında servis, 6 Ocak 2023'te değişim konulu rapor düzenledi. Sonuç olarak, yeni alınan bir kombinin, hele ki Buderus yoğuşmalı kombi olması ve teknik olarak parçalarının değişmesi, ileride daha büyük sorunlarla karşılaşacağım hissini vermektedir. Kombi, bir evin en önemli cihazlarından biridir; sıcak su ve ısınma, barınmanın temel kaynaklarındandır. İşte bu sebeple bu kombinin değişmesi gerekmektedir. Kurumsal olduğunu düşündüğüm Buderus firması, yeni alınan kombinin kartlarının değişimi karşısında kombi değişimi yapmadı. Maalesef bu konuda kombi değişimi yapılmadığını öğrenmek beni üzdü. Benim tüketicilere önerim, kombi alırken tercihlerini Buderus markası için tekrar gözden geçirmeleri.

16 Mart 2024 14:24

Şimdi siz bilgi vermiyorsunuz ya;

Ben yine anlatayım kısaca; 14 Aralık 2023 Tarihinden beri Evde ısınmada performans sorunu ve sıcak suya ulaşmada sorun yaşıyoruz ve halen de yaşıyoruz. Dünyanın neresinde hangi bir firma bir tüketici müşterisini 3 aydan fazla kış günü boyunca ısınma sorununa ve sıcak suya erişim karşısında yanlış uygulama ve yönlendirme ile kombi de sorun olduğu ve 5 parça değişimi (kombi daha yeni alınmış, altı aylık ken) yaptırdığı ve bu sorunun çözümü için sadece kombi değişimi ne ayak direyen bir firma daha yoktur olsa olsa bu Türkiye kombi firması yani Bosch dur. Kabus yaşatmaya devam ediyorlar ve yasal hakkınız hakkında savunma bilgilerini paylaşmayan bu firmayı (Buderus) u kınıyorum kınıyorum kınıyoruz

20 Ocak 2024 13:42 (Şikayetten 34 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

22 Ocak 2024 16:59

Aranmadım!

01 Şubat 2024 20:37

Merhaba Değişim konusunda 5-6 parça değiştiği halde sorun devam ediyor. Pes denilecek kadar büyük bir problemler zinciri ile sıcak suya ulaşmada ve ısınmada bu kış ayında kombi arızası sebebiyle 1,5 aydır çok ama çok mağdur olduk. Tek yapılacak işlem kombinin değişimidir. Bu konuda Buderus markanın ayıplı ürünlerini değiştirmeyi çok ama çok acil değişmelerini bekliyorum.

01 Şubat 2024 20:44

Buderus marka kombi kabusu devam ediyor… Servis bugün geldi parça değişimleri konusunda kontrollerini tamamladı sonuç yine hüsran kombi çalışmıyor. Tek yapılacak işlem kombi DEĞİŞİMİ, DEĞİŞİMİ

06 Mart 2024 16:59

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
27 Eylül 2024 04:22
buderus-kombinin-1-yilda-yasattigi-felaket-1.pdf
Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
13 Ocak 2024 20:02

Yaşar
20 Şubat 2024 20:52
3 Yıllık Buderus Yoğuşmalı Kombimin Sorunlarına Buderus Çözüm Bulsun.
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

20 Ocak 2025 23:31