Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Braun Küçük Ev Aletleri Cek Var Yalanı

17 Kasım 2023 13:03

Ankamall AVM den 5.500 TL değerinde mutfak robotu için 500 TL de Migros hediye çeki vereceklerini söylediler. İlgili urunu aldım 10 Nisanda aldım. Alıp ödeme yapınca çekin bir ay sonra isleme geçeceği söylendi. Onunda sıkıntı yapmadım. Ama doğru olan bu durumun başında söylenmesiydi. Tam bir ay sonra ilk kampanya katılımını sağladım. Bir hafta on gün içinde dönüş yapılacağı söylendi ama asla öyle bir dönüş olmadı. Aramalarımada
kayıtta dönüş yapılacak dendi ortalama uc hafta sonra red oldu. Gerekçe ürün kodunda sıkıntı varmış. Tekrar yükledim. Yine aradan 3_4 hafta geçti bu sefer fatura okunmuyor diye red geldi. Aldığım yere gittim problemin çözülmesini rica ettim. Yeni fatura verdiler. Bu seferde deneyin olmaz ise biz yardımcı oluruz dendi. Aradan 2 ay geçip hiç cevap alamayınca fakiri ve aldığım yeri tekrar bilgilendirdim. Bu seferde kampanya suresi geçti bilgisi verildi. Aslında arada Fakir müşteri hizmetleri hiç ürün alınmamış bizde kayıt yok vesaire söylemleri yaptı, sonrasında ben geri adim atmadığım için bu söz kampanya suresi geçmişe çevrildi. Bana kimse kampanya suresi var demedi. Kampanya suresi bitti gibi bir mesaj gelmedi. Her seferinde sadece kampanyaya basari ile katildiniz toplamda 6 kez yükleme yapabilirsiniz mesajları geldi. Yani özetle cek verilmedi. Gerek aldığım Ankamall Fakir gerek ise Fakir müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim. Ortada kullanılacak bir cek yok. Bolca yalan beyan var. Yazıklar olsun.

Yasemin
Yasemin
21 Kasım 2023 19:27

Braun almış ama fakiri şikayet ediyor diye düşünenler olabilir o nedenle tekrar yazma gereği duydum. Fakir mağazasından aldım ve Fakir kampanyası olarak kaydedildi. Tüm iletisim Fakir müşteri hizmetleri ve aldığım Fakir ile yapıldı. Ama simdi Braun araya eklemişler ilginç.

Sevda sonuçtan çok memnun

28 Nisan 2024 00:32
"Desteği için Seda hanıma çok teşekkürler."

30 Ekim 2024 15:11
Karaca Mağazasından Aldığım Ürün İçin İade Sorunu
karaca-magazasindan-aldigim-urun-icin-iade-sorunu-2.pdf
karaca-magazasindan-aldigim-urun-icin-iade-sorunu-1.pdf

Asuman
20 Eylül 2023 13:17

25 Haziran 2025 21:15
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Emsan Mutfak Robotu Mağduriyeti!

18 Aralık 2024 14:40