23 Ağustos 2024 19:16

10 Ağustos 2024 tarihinde Boyner mobilden satın aldım 145 048 94 94 sipariş numaralı ürünler Hepsijet kargo firmasına 145 048 94 94 01 gönderi koduyla kargoya verildiği gözükmektedir. Bir haftadır her gün telefonla konuşmama istinaden kargodan kaynaklandı denilmiştir. Bunun üzerine ürünlerimi veya ikame olabilecek ürünlerin tarafıma iletilmesini istemişimdir. Bugün tekrar aradığımda ürünü stok bilgisi olmadığı için iptal iptal edilmiştir denilmiştir telefon kayıtları dinlenebilir. Ben paramın iade edilmesini istemiyorum bunu kaç defa açıkça belirttim telefon kayıtları ile görüşmelerim sabittir. Boyner'in mesafeli satış sözleşmesinde açıkça beyan ediyor ikame ürün onayı diye Boyner gibi bir markaya yakışmayan hareketler, tüm görüşmelerim zaten telefonda kayıt altına alınıyor WhatsApp görüşmelerinde mevcut kargoyla ya Boyner ya Hepsijet ikisinden birisi yalan söylüyor. Benim muhatabım Hepsijet değil Boyner ben sorunumun çözülmesini istiyorum

24 Ağustos 2024 09:05 (Şikayetten 13 saat sonra)
24 Ağustos 2024 09:58

Yaklaşık 1 haftadır çözüm bekliyorum. Nedense bir iletişime geçilip sorunuma çözüm bulunamadı.

24 Ağustos 2024 10:18

Aradınız görüşmedeydim açamadım tekrar arayabilirsiniz

24 Ağustos 2024 10:34

Şimdi tekrar aradım bana söyledikleri şey iade onaylanmış. İade süreci başlamış deniliyor. Ben iadeyi kabul etmiyorum. Açık açık mesafeli satış sözleşmenizde 3 iş günü içerisinde ikame ürün sunulur diyor. Ben demiyorum firmanın kendi mesafeli satış sözleşmesi diyor.

24 Ağustos 2024 12:58

Boyner gibi bir marka iade işlemini istemediğim halde gerçekleştirmiş. Bir özür bile dilemeye tenezzül etmemişler ve kendi mesafeli satış sözleşmesine uymamıştır.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
03 Eylül 2024 00:12