Byvip sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Fabrika Ürünlerimi Vermiyor

Bosch Fabrika Ürünlerimi Vermiyor
Byvip
09 Ağustos 2024 13:17

Aralık 2023 te 3 parça Bosch marka ürün (Buzdolabı, Çamaşır makinesi ve Bulaşık makinesi) aldım İstanbul Bağcılar yetkili bayiden. Ürünlerimi Mayıs 2024 teslim almak şartıyla. Daha geç almam halinde 6.000 TL depolama ücreti ödeyeceğime dair bir de sevk fişi imzalattılar. Şubat ayında çamaşır makinem bozuldu, bu ürünü erken istedim. Önce mümkün değil dediler. Sonra genel merkezi aradım ürünü gönderdiler. Yani bayide buzdolabı ve bulaşık makinem kaldı, mayıs 2024 te teslim almam gereken. 25 Mayıs 2024 bayiye gittim ürünleri ne zaman geleceğini sordum, Bayi aynen şunları söyledi. "biz sizin ürünleri göndermedik mi, tamam not alıyorum fabrikada şu an yok hazır olunca sizi arayacağız" dediler. Haziran ayı içerisinde aramadılar. Bizde Temmuz ayında gittik ürünler gelmedi ne zaman gelecek diye. 6.000 TL depolama ücreti yatırırsanız göndeririz dediler. Merkezi aradık merkezde elinizde kağıtta yazıyor o nedenle 6.000 TL ödemek zorundasınız diyor. Yani benim ürünleri bilerek göndermediler. Şimdi depolama ücreti istiyorlar. Ben Bosch markadan şikayetçiyim. Bu konuda sizleri de bilgilendirmek istedim. Yetkili bayinin müşterilerine tutumunu defaatle fabrikaya ilettim ama fabrika da Herhangi bir yaptırım olmadı, şimdi fabrika da bayisi gibi müşterilerini mağdur etme politikası uyguluyor. Yazıklar olsun Bosch marka yetkililerine sesleniyorum, hakkım helal değildir. Bana ürünleri mi gönderin.

09 Ağustos 2024 13:19 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Tuğçe
09 Mart 2024 21:43
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
07 Mart 2024 23:48