Arif sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Kulp İçi Göçük

Bosch Buzdolabı Kulp İçi Göçük
28 Aralık 2023 17:28

Buzdolabını alalı 5 ay oldu. Kapı kolu sallanmaya başladı. Servisi aradım, geldiler. Kolu sipariş edip değiştireceklerini söylediler. Değiştirmeye geldiklerinde kolun iç kısmında göçük olduğunu ve kapının değişmesi gerektiğini, 5 ay geçtiği için garanti kapsamına girmeyeceğini belirttiler. Darbe almış olabileceğini ifade ettiler. Halbuki biz buzdolabının kapısını sadece normal kullanımda açıp kapıyoruz. Maalesef, markanın ürettiği ürün kalitesiz ya da hatalı olduğunu kabul etmiyorlar. Tüketici Mahkemesi'ne başvurmayı düşünüyorum. Bu kadar para verip hem kendinizi yormayın hem de bu tür sorunlarla uğraşmayın.

29 Aralık 2023 09:08 (Şikayetten 15 saat sonra)

23 Ocak 2024 15:04

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

23 Ocak 2024 15:11

Benim telefonum 7/24 açıktır ondan dolayı aradık ulaşamadık gibi bahaneler yazmayın sizin gibi markaya yakışmıyor

Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!

Süreyya
15 Haziran 2023 12:09
Bosch Buzdolabı Hasarlı Geldi!
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
03 Haziran 2025 12:12
Yeni Alınan Buzdolabında Göçük Ve Ücretli Değişim Mağduriyeti
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
19 Eylül 2023 23:15
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
03 Temmuz 2025 19:54
Sezgin sonuçtan çok memnun

Sezgin
21 Kasım 2024 16:02
"Çözüm sürecinde etkin rol oynadığınız için sizlere minnettarız"
Bosch Kategorileri