Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Gsb 18V-90C Yalpalama Mağduriyeti

Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Gsb 18V-90C Yalpalama Mağduriyeti
18 Mart 2024 18:281.767

7.03.2024 tarihinde Koçtaş online üzerinden satın aldığım Bosch Gsb 18V-90 c Akülü Darbeli Delme/Vidalama makinesi 09.03.2024 Cumartesi tarihinde elime ulaştı. Paketi açtığımda ürünün mandreninde yalpalama sorunu olduğunu fark ettim. Konuyla ilgili Koçtaş’la görüştükten sonra iade için servis raporu almam gerektiği söylenildi. Bosch profesyonel müşteri hizmetleriyle görüşüp ürünü göndermek için bana en yakın servis noktasına göndermem gerektiğini öğrendim. 11.03.2024 tarihinde Salihli'den Manisa Sezmen Bobinaj firmasına ürünü aldığım gibi set halinde gönderdim ve 12.03.2024 tarihinde ellerine ulaştığını kargo takibinden öğrendim. 18.03.2024 Pazartesi günü servis bana üründe arıza olmadığını, böyle kullanmam gerektiğini söyledi. Ürünü yarın kargolayacakları bilgisini verdi.
Ben sırf kalitesine güvendiğim için Bosch firmasını seçtim. Muadillerine vereceğimin 3-4 katı parayı (14250 TL) bunun için harcamadım. Ben matkapla delik açarken, vidalarken sağa sola yalpalayan, yalpalarken oluşan titreşimden bileğimi rahatsız eden bu ürünü kullanmak istemiyorum. Lütfen ürününüzün arkasında durun ve para iadesinin yapılmasını sağlayın.
Aşağıda videoları ekliyorum. Özellikle kısa uçlarla yaptığım testler mevcut, uzun uçlarla ne yalpalamalar yapıyor ürün elime ulaştığında ekleyeceğim.

1 Destek
19 Mart 2024 08:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Sertan Bey, öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Memnuniyetsizliğiniz nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz durumu yetkili servisimizle de görüşerek hemen kontrol edeceğiz. Konuyu merkez servisimize de aktardıktan sonra sizinle en kısa sürede iletişime geçerek yardımcı olmaya çalışacağız. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri Müşteri İletişim Merkezi

Merhaba Sertan Bey, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından size detaylı olarak bilgi verilmiştir. Ürünlerimiz konusunda farklı bir talebiniz olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

Bosch Ürününde Yaşanan Servis Mağduriyeti

19 Ocak 2024 10:531.234

Bosch easyımpact 18V-40 tek akülü darbeli delme/vidalama ürününü aldığım günden beri dişli grubu sıkıntılı. Zorlayıp aşı...

Tümünü Gör
Bosch Elektrikli El Aletleri 140 Bar Yıkama Makinesi Hayal Kırıklığı

Bosch ElektrikliEl Aletleri 140 Bar Yıkama Makinesi Hayal Kırıklığı

Uğur
Bosch Matkap Delmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Bosch MatkapDelmiyor Servis Zaten Delmez Diyor!

Burak
Bosch Servis İlgilenmedi!

Bosch Servisİlgilenmedi!

Yusuf
Bosch 135 Bar Yıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Bosch 135 BarYıkama Makinesi Su Giriş Yeri Çıkıyor!

Danyal
Bosch Elektrikli El Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Bosch ElektrikliEl Aletleri Yeni Aldığım Ürünün Arızalı Çıkması

Emre
Bosch Elektrikli El Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Bosch ElektrikliEl Aletleri Sorun Yaşadım Lütfen Yardımcı Olun!

Onur