Itri sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Gölcük Bosch Care Servisindeki Hayal Kırıklığı

04 Haziran 2024 11:58

03.06.2024 tarihinde aracımı Gölcük Bosch Care servisine götürdüm. Araçta turbo ve manifold kaçırması olduğunu söyledim. 'Bakalım,' dediler ve işleme başlandı. Baştan savma bir ilgi gösteren M***** isimli kişi, işlerin gecikmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştı. Turbo ve manifold söküldükten sonra çatlak var denildi, yenisinin fiyat araştırmasını yaptı ve ayrıca ben de yaptım. Bana çıkartılan rakam toplam 27.000 TL oldu. Kabul etmedim, İzmit oto sanayideki Emek Turbo'dan A**** ustaya parçaları götürdüm. 'Hiçbir şeyleri yok,' dedi. Ayarlamayı yaptı ve geri gönderdi. Sonrasında turbo contasını ve egzoz contasını aldıktan sonra, birkaç parça daha gerekli olup temin ettikten sonra araç toplandı ve teslim edildi. Asıl olay bundan sonra başladı. Koskoca serviste bir kelepçe yok... 😂 😂 😂 😂 😂 İşin sonunda onu da halledince yapılan işlerin bedelini ödemeye gittim. Bana çıkarttıkları işçilik 5.000 TL oldu. 'Nakit öde 4.500 olur,' dediler. Karttan ödeme yapacağım dedim, fatura istedim. Eğri büğrü konuştular. Tek bir insan vardı, o da P**** usta. Sağ olsun araçla ve benimle ilgilendi. Bir daha Bosch Care mi... 39 kere düşünürüm ve kesinlikle gitmem.

05 Haziran 2024 10:44 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 12:42
Kastamonu Bosch Servisinde İlgisizlik Ve Yavaş Hizmet
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Yüksek Fiyatlar Ve Kalitesiz Hizmet

18 Aralık 2023 18:13

Ankara Mamak Bosch Car Servis Kontrol Ediyoruz Arkasına Fatura

08 Mart 2024 17:05
Ankara Mamak Bosch Car Servis Kontrol Ediyoruz Arkasına Fatura
ankara-mamak-bosch-car-servis-kontrol-ediyoruz-arkasina-fatura-2.pdf
ankara-mamak-bosch-car-servis-kontrol-ediyoruz-arkasina-fatura-1.pdf
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 22:52