Ankara Mamak Bosch Car Servis Kontrol Ediyoruz Arkasına Fatura

Ankara Mamak Bosch Car Servis Kontrol Ediyoruz Arkasına Fatura
08 Mart 2024 17:05

22.08.2023 tarihinde aracımız aks ve çamurluk bölgesinden kaza geçirdi. Ankara Mamak Doğukent Bosch Car (Protech Car Servis) firmasına götürdük. Yaklaşık bir ay sonra aracımızı teslim aldık. Aracın tamponunda boya lekeleri vardı ve rot ayarı yapılmamıştı. Fotoğraflarını çekip, araç şanzımanından bir ses gelmesi nedeniyle tekrar servise gönderdik. Servis, kaza ile bağlantısı olmadığını beyan etti. Aracı kontrol ettiğimizde içinde bir litre şanzıman yağı olduğunu fark ettik. 'Getirin, yardımcı oluruz' denildi. Defalarca aracın durumu hakkında bilgi almak için aramama rağmen 'kontrol edip size dönülecek' yanıtını aldım. Sonra şanzımanın yapıldığını ve 11.000 TL'lik fatura kesildiğini öğrendim. Önce 'bizim müdahale ettiğimiz bir yer değil, olsa arkasında dururuz' denmişti. Daha sonra 'garantili şanzımanınız' denildi. Aracım bu süreçte yaklaşık bir ay serviste kaldı. Aracı teslim aldıktan 3 gün sonra araç vites değiştirmiyordu. Yine 'getirin, yardımcı oluruz' cevabı aldım. Bakan usta eğitimdeydi. 'Ödeme çıkacaksa haber verin' dedim. 'Kontrol edip size dönülecek' denildi. Ancak sürpriz bir şekilde yine şanzıman revizyonu gerektiği ve bu durumun bana ait olduğu söylendi. Ödemeyi yapmayacağımı, defalarca 'ödeme çıkarsa haber verin' dediğimi belirttim. Şimdi servis, bana Mart ayında şanzıman revizyonu için fatura çıkarmış. Bu servise iki kez aracımı getirdim ve her seferinde pişman oldum. Çalışanların konuyla ilgili birbirlerinden habersiz oldukları ve işlerin profesyonel olmadığı kanaatindeyim. Önden kaza yapmış aracın rot ayarı yapılmamış, boyanmış ancak her yerde boya lekesi var ve 'kurusun diye yıkamadım' deniliyor. 'Getirin, hallederiz' denilse de garantili iş yapılıyorsa arkasında durulmalı ve kullanıcı hatası varsa bu durum açıkça belirtilmelidir.

ankara-mamak-bosch-car-servis-kontrol-ediyoruz-arkasina-fatura-2.pdf
ankara-mamak-bosch-car-servis-kontrol-ediyoruz-arkasina-fatura-1.pdf

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 20:24
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Yetkili Serviste Hayal Kırıklığı: Yan Sanayi Parçalar Ve İlgisizlik

03 Ekim 2024 13:00
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Car Service Yüksek Fiyatlar Ve Kalitesiz Hizmet

18 Aralık 2023 18:13