Booking.com Tarafından Fazla Para Talep Edildi.

07 Eylül 2023 18:01

Merhaba,

Türkiye'de booking.com üzerinden rezervasyon yapılmamasını doğru bulmaya başladım. Bence artık Türkiye'den hiçbir şekilde hizmeti kullanmamalıyız. Çok kızgın ve kırgınım. Bu hafta yaşadıklarımı da kanıtlarıyla her yere ileteceğim, zararım giderilmezse dava yoluna gideceğim. Şöyle ki;

3118188571 numaralı rezervasyonum toplam ödemesi 504 Euro idi.

Booking.com benden yaklaşık 250 Euro fazla tahsil etmeye çalıştı. Tutarın hatalı olduğunu bildirdim, 2-3 kere benim yanlış anladığımı, 750 Euronun doğru olduğunu söylediler. Bu arada tesis benim bildiğim tutarın doğru olduğunu söylemeye devam etti.
Bakın bu defalarca oldu, booking.com benden defalarca ve ısrarla 750 Euro almaya çalıştı, tesis 500 Euro alması gerektiğini, tutarın düzeltileceğini belirtti. Ben tesis ile booking.com arasında gidip gelirken güya tatil yapıyordum. 3-4 gün boyunca booking.com ile ve tesisle mesajlaştım,

Ben tutarda hata olduğunu ilk söylediğimde konu kapanmış olabilirdi. Yani 2 gün önce. 2 gün önce Tom n. Bana yanlış anladığımı söylediğinden beri bu konuyla uğraşıyorum.

Ben bu hatanın artık düzeltilmeyeceğini düşündüm ve başka bir tesiste yeni bir rezervasyon yaptım.

Yani 4161486060 numaralı rezervasyonu booking.com'un hatayı ısrarla ve günlerce düzeltmemesi üzerine yaptım.

Tesisin çabası ile Booking tutarı
düzeltti ama ben günlerce sorun yaşadığım için rezervasyonun iptalini istedim fakat ceza olarak hata booking.com'da olduğu halde bütün rezervasyonun parasını istediler.

Sonuç olarak mecburen iki rezervasyondan cezası daha düşük olanı iptal ettim. 4161486060 numaralı rezervasyonun cezası 1 gecelik ödeme idi. Diğer rezervasyondaki hatanın booking.com'dan kaynaklandığını tesisin mesajlarından dolayı biliyorum ama buna rağmen cezayı ben ödüyorum.

Tesis hatanın tamamen booking.com'dan kaynaklandığını yazdı. 500 Euro olan bir hizmet için 750 Euro almaya çalışmanın ne demek olduğunu ben bilmiyorum ama uzmanlar tanımlayabilir.

Booking.com Ve İş Ortağı Para İadesi Yapmıyor. (Booking No 4110346496)

16 Ocak 2024 09:26
Booking.com Ve İş Ortağı Para İadesi Yapmıyor. (Booking No 4110346496)
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Booking Sitesi Üzerinden Gelen Link Üzerine Otel Parası Çekildi