İlkay sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 17:50

Booking.com dan 09 Kasım tarihinde Düsseldorf da bir otelden rezervasyon yaptım. 11 Kasım gününde tekrar kontrol ettiğimde otelin fiyatı 5 bin tl düşmüştü. Otelin fiyatının ekran görüntüsünü alarak mailini alarak Booking. Com müşteri hizmetlerine gönderdim. Bana 1 hafta sonra cevap verdiler, onlar bana ekran görüntüsünde para cinsinin tl olduğu için yardımcı olmayacaklarını söylediler. Tekrar Euro cinsinden ekran görüntüsü atmak için sayfaya girdim fakat benim rezervasyon yaptığım otelde o tarihler dolu olduğunu söylüyordu ve fiyat vermedi. Müşteri hizmetleri benim tl cinsinden aldığım ekran görüntüsünü kabul etmiyor. Ve müşteri hizmetlerinin bana 1 hafta sonra dönmesi yüzünden otele 5 bin tl fazla ödedim. Beni arayan müşteri hizmetleri geç döndükleri için bana 25 Euro teklif etti. Ben tekrardan konunun değerlendirmesini istedim ve telefonu yüzüme kapattı ( müşteri hizmetlerinin adı Sofia olduğunu söyledi). Booking.com fiyat eşitleme politikasının olduğunu söylüyor fakat rezervasyonumdan sonra kendi sayfasında düşen fiyatı bile bana iade etmiyor. Müşteri hizmetleri ilgisiz ve saygısız. Sırf aldığım ekran görüntüsünde para birimi tl diye ücret farkımı ödemiyor. Bütün rezervasyonlarını Booking den yapan biri olarak kesinlikle bir daha sayfanızı kullanmayacağım. Paramın iade edilmesini istiyorum

28 Temmuz 2023 22:21

Booking.com Üzerinden Yapılan Rezervasyonun İptali Ve Para İadesi Sorunu

24 Temmuz 2025 18:19
bookingcom-uzerinden-yapilan-rezervasyonun-iptali-ve-para-iadesi-sorunu-2.jpg
bookingcom-uzerinden-yapilan-rezervasyonun-iptali-ve-para-iadesi-sorunu-1.jpg
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Booking.com Bilgim Ve İznim Olmadan Para Çekti!

10 Ocak 2024 17:18
Booking.com Bilgim Ve İznim Olmadan Para Çekti!

Booking.com Otel Zorbalığına Sessiz Kalıyor

Nurullah
13 Ağustos 2024 10:41
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 02:07